Meteoroloji'den yapılan açıklamada, sabah saatlerinden itibaren Ardahan'ın kuzeyindeki Posof, Damal ve Hanak ilçelerinde yoğun kar yağışı beklendiği bildirildi.
Açıklamada, meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istenildi.
Yapılan açıklama şöyle:
Karadeniz üzerinden gelecek yeni bir sistem ile Karadeniz bölgesi, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu ve Doğu Anadolu’nun kuzeyinin yağışlı geçeceği bekleniyor. Yağışların Doğu Karadeniz’de Giresun ve Trabzon’da kuvvetli (21 50 mm), Rize ve Artvin’in kuzeyinde şiddetli ve aşırı (100 mm ve üzeri) olmak üzere yağmur ve sağanak Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ve Doğu Anadolu’nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın da Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu bölgesinde kuzey ve batı yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.
Hakkında çıkan kaset iddialarına ateş püsküren Özdağ, "Ben bekarım" deyip Akşener'e seslendi59 izlenme
Üçüncü kez sele teslim olan ilçe diken üstünde, korkudan evlerine giremiyorlar49 izlenme
Balkonlardan kadın çamaşırlarını çalan adam serbest bırakıldı52 izlenme
Ali tezel; 'Devlet emekli maaşlarını ödeyemez duruma gelecek'4048 izlenme
Piyasalar Gözü Amerikan Merkez Bankasına Çevirdi Bugün Faiz Kararları Açıklanacak58 izlenme
Zamlara yandaşlar bile isyan etti.406 izlenme
Osmanlı Dönemine Dayanan Paralar Satışa Sunuldu. 5. Mehmed Dönemine Aitler53 izlenme
Elçin Sangu'nun "Gülşen'in tutuklanması yasal bir cinayettir" diyen Nagehan Alçı'ya tepkisi: Yemezler demokrat tavırları59 izlenme
Haluk Levent, '' Oraya villa yapamayacaksınız. Arazinin her tarafına fidan diktireceğim hodri meydan''
TBMM'de kabul edilen Katar Tezkeresi Euro ve Dolar'ı zıplattı
ZEHİRLENEN ASKERLERE TUTUKLAMA TEHDİDİ
S. Peker, sözde gazetecilere seslendi: Soramazsınız ki, çünkü sizin namusunuz maaşınız kadar