All News
11 Ocak 2022 ( 1011 izlenme )
Reklamlar

Meteoroloji'den yoğun kar yağışı uyarısı

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, sabah saatlerinden itibaren Ardahan'ın kuzeyindeki Posof, Damal ve Hanak ilçelerinde yoğun kar yağışı beklendiği bildirildi.

Açıklamada, meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istenildi.

Yapılan açıklama şöyle:

Karadeniz üzerinden gelecek yeni bir sistem ile Karadeniz bölgesi, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu ve Doğu Anadolu’nun kuzeyinin yağışlı geçeceği bekleniyor. Yağışların Doğu Karadeniz’de Giresun ve Trabzon’da kuvvetli (21 50 mm), Rize ve Artvin’in kuzeyinde şiddetli ve aşırı (100 mm ve üzeri) olmak üzere yağmur ve sağanak Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ve Doğu Anadolu’nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın da Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu bölgesinde kuzey ve batı yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

EGE DENİZİNDE TÜRK GEMİSİNE ATEŞ AÇILDI !! Müftülere resmi nikâh kıyma yetkisi gece yarısı kabul edildi. Liseli kızdan teyze kızına cinsel istismar davası Sedat Peker'in rüşvet ağı paylaşımlarının odak noktası olan Mine Tozlu Sineren, iddiaları doğruladı.