All News
05 Ocak 2022 ( 4096 izlenme )
Reklamlar

Man Adası belgelerini paylaşırken o kanallar yayını kesti!

CNN Türk ve NTV , CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Yurt dışına milyonlarca lira kaçırdığını" belirttiği Tayyip Erdoğan'ın yakınları tarafından Man Adasında bulunan bir off shore şirkete on milyonlarca dolar aktarıldığını belgeleyen dekontları açıklaması sırasında canlı yayını kesti.

Bülent Tezcan, basın toplantısında belgeleri göstererek "Al dekont. Bu mu sahte? Ziya İlgen, 1 milyon 250 bin liralık dekont. Bu mu sahte?

 Aslı. Dekontun aslı. Bunlar mı sahte? Ahmet Burak Erdoğan, 1 milyon 450 bin dolarlık dekont. Bu mu sahte? 

Yuvarlak içine aldım ismi. Şimdi belgeleri hepinize açıklayacağım. Mustafa Gündoğan, 

1 milyon 250 bin dolarlık sahte. Bu mu sahte? Hani sahteydi? Osman Ketenci, dünürü. 1 milyon 250 bin dolarlık dekont. 

Bu mu sahte? Mustafa Erdoğan,2.5 milyon dolarlık dekont. Bu da mı sahte? Ve son olarak Ziya İlgen, meşhur darbeyi bildiren enişte. 

2.5 milyon dolarlık dekont. Bunların tamamı orijinal belgeler. Hepsi orijinal. Şimdi bu orijinal belgelerin tamamını size dağıtacağız. Kamuoyu ile paylaşacağız" diye konuştu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eski Mhp Milletvekili Ahmet Çakar’dan Şaşırtan Melis Sezen Dekolte Yorumu Eskiden FETÖ'cüydüm, artık Menzil cemaatindeyim Sahillerde nargile ve mangal keyfi yapan Suriyelilere zabıta müdahalesi Akepe genel başkanı: 'Bu içeride olan zat ile alakalı Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın ha..'