All News
08 Mayıs 2022 ( 52 izlenme )
Reklamlar

Son Anda Milyoner Oldu !

Son Anda Milyoner Oldu !

Edirne’ de 30’ lu Kazı Kazan kuponu aldıktan sonra son anda bir satıcının uzattığı kuponu da  almaya karar veren kişinin aldığı bu son karar, kendisine 1 milyon lira olan büyük ikramiyeyi kazandırdı. Bayi Sevda Rastgele müşterilerinin 1 milyon lirayı kendisine kazandıran o kuponu, sırf yere düştüğü için ilk başta almak istemediğini belirtti. Son anda vazgeçip bileti alan kişi bu sayede 1 milyon lira ikramiye kazandı.

Ramazan Bayramı’ nın son gününde Edirne Saraçlar Caddesi’ nde bulunan şans oyunları bayisine giden bir kişi, Kazı Kazan kuponları aldı. “Sürekli Kazı Kazan oynayan müşterilerimizden bir tanesi” diyen bayi çalışanı, yere düşen kuponu vermek istediğini ancak müşterinin bunu reddettiğini, ardından 30’ lu Kazı Kazan aldıktan sonra fikrini değiştirdiğini iletti.

“DETAYLARI KENDİSİNE BİZZAT İLETTİK”

Bayi Sevda Rastgele, müşterisinin 1 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazanmasını sakinlikle karşıladıklarını belirterek, bayram için de kendilerine bir bayram hediyesi vermiş olduklarını söyledi. Büyük ikramiyeyenin talihli tarafından teslim alınıp alınmadığı sorulduğunda ise bir bilgisinin olmadığını söyledikten sonra “Dün kendisi ile telefonda görüştük, teknik bilgileri verdik çünkü İstanbul’ dan alınıyor. Alıp almadığını bilmiyorum. 6570 yaşlarında bir ağabeyimiz. Daha nice büyük ikramiyeleri veririz inşallah. Herkese bol şanslar diliyoruz” dedi.

“KAZANDIRAN BAYİ”

Sevda Rastgele, 2021 yılı Ağustos ayında 10 Numara şans oyunundan da başka bir talihliye büyük ikramiye kazandırdıklarını, Milli Piyangodan ise tam 1 milton TL ikramiyenin bu bayiden çıktığını belirtti.  Kupon yere düştüğü için almak istemediği daha sonrasında vazgeçip son anda satın almaya karar verdiği kupon sayesinde 1 milyon lira ikramiye kazanan kişiye bileti satan yetkili kişi olan Sevda Rastgele daha sonrasında 1 milyon lirayı kazan kişiyi telefonla arayıp konuştuğunu da dile getirdi. Son anda şansı dönen kişiye detaylıca bilgi verildiğini de söyleyen Sevda Rastgele bileti satın alan kişinin parayı gidip alıp almadığını bilmediğini de söyledi. Daha çok ikramiye kazandırmak istediğini söyleyen Sevda Rastgele herkese bol şanslar diledi.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Poliste sarık dönemi... Bu nasıl polis? Çin kömür ithalatındaki gümrük vergisini sıfıra indiriyor Bursa belediye başkanı Recep Altepe’den Net İstifa Açıklaması AKP sustu: Bahçeli, CHP'lileri tehdit etti