Siyaset
06 Eylül 2022 ( 21 izlenme )
Reklamlar

Kayseri'nin ardından Gaziantep'ten de benzer görüntüler geldi! AK Parti İl başkanlarından biri daha polise saldırdı

Kayseri'nin ardından Gaziantep'ten de benzer görüntüler geldi! AK Parti İl başkanlarından biri daha polise saldırdı

Benzer bir olay, Gaziantep'te AK Parti ilçe gençlik şube başkanı Hakan Korkmaz'ın Kayseri Tomarza karakolunun girişinde bir polis memurunu vurarak öldürmesi sonrasında meydana geldi. Şehitkamil AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz'ın polisle çatıştığı an an kameralara yansıdı.

Gaziantep Şehitkamil Ak parti ilçe başkanı Mehmet Yılmaz ve polisle çatışan arkadaşlarının görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

POLİS İLE KAVGAYA BAŞLADA
Polis Platformu hesabından Twitter'da paylaşılan bir fotoğrafta Yılmaz'ın görev başındaki polislerle tartışma yaşadığı görülüyor. Yılmaz'ın birçok kişiyle birlikte polise parmağını salladığı ve arbede çıktığı görüntülere de yansıdı.

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KAYSERİ'DE DE POLİSİ DARP ETMİŞTİ
Kayseri Tomarza İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Korkmaz ve arkadaşları, karakol girişinde bir polisi dövdü ve burnunu kırdı. Olay sonrası tutuklanan 5 kişi tarafından AKP Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Korkmaz'ın tutuklanarak cezaevine götürüldüğü belirlendi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Rus petrolünü taşıyan gemilere sigorta yasağı Afyonkarahisar Valiliğine atanan Kübra Güran Yiğitbaşı, Türkiye’nin ilk başörtülü valisi oldu Cumhurbaşakanı Erdoğan’nın Arkasından Bakan Çavuşoğlu’ndan da Açıklamalar Geldi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Sorulan Sorular Karşısında Zorlandı: Bir Hesap Hatası Yok mu Sayın Bakan?