All News
08 Mart 2020 ( 945 izlenme )
Reklamlar

İmam hatip mezunu garson çıktı

Saadet zinciri yapılanması Çiftlik Bank’ın kurucusu olarak önce sosyal medyada ardından da iş dünyasında hızla yükselen ve yanında bulundurduğu insanlarla yüzbinlerce mağdur yaratan Mehmet Aydın yurt dışına kaçtı. Kandırdığı insanlardan yaklaşık 500 milyon lira topladığı ortaya çıkan Mehmet Aydın’ın eşi Sıla Aydın ve şirketinin yöneticisi Cemal Çolak ise tutuklandı.

Yapılanma ile ilgili soruşturma sürerken, olayların başrolündeki 27 yaşındaki Mehmet Aydın ile ilgili yeni bilgiler de ortaya çıkmaya başladı.

OVERLOKÇU ÇIKTI!

Sözcü'de yer alan habere göre; kendisini ‘bilgisayar uzmanı, girişimci’ olarak tanıtan Aydın’ın aslında overlokçu olduğu öğrenildi. 2010 yılında imam hatip lisesinden mezun olduğu öğrenilen Mehmet Aydın’ın, İşKur’daki kaydında meslek bilgilerinin “Overlokçu, dikiş makinesi operatörü” şeklinde tanımlandığı gözlendi.

BARDA GARSONLUK DA YAPMIŞ!

Mehmet Aydın’ın iş dünyasına atılmadan önce 2013 yılında bir barda garson olarak çalıştığı ardından iş dünyasına atıldığı öğrenildi. Resmi kayıtlara göre; 16 Şubat 2015 tarihinde 24 yaşında ilk şirketini kuran Mehmet Aydın’ın ertesi gün bu şirketini kapattığı yani ‘açkapa’ yaptığı gözlendi. İkinci şirketini 28 Şubat 2015’te kurduğu öğrenilen Mehmet Aydın’ın bu ikinci iş yerini de bir buçuk yıl sonra 26 Temmuz 2016’da kapattığı ortaya çıktı. Genç ‘girişimcinin’ Türkiye’nin gündemine oturan son şirketine ise 2 Eylül 2016’da ortak olduğu ve 22 Aralık 2017 tarihinde ayrıldığı gözlendi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ADALET YÜRÜYÜŞÜ 9. GÜNÜNDE.. KILIÇDAROĞLU BUGÜN DOKTORLARLA YÜRÜYOR "Adalet Yürüyüşü Türkiye'yi değiştirmeye başladı" Deprem Uzmanı Prof. Ahmet Ercan, Marmara depremi için tarih verdi. Müzede Atılan İddia Ortalığı Karıştırdı