Ana Sayfa
11 Ocak 2022 ( 586 izlenme )
Reklamlar

Perinçek, Meral Akşener ve İYİ Parti'ye çağrı yaptı

Perinçek, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve ekibine çağrıda bulunarak 'İyi Partiyi kapatsınlar gelsinler Vatan Partisine katılsınlar' dedi Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ‘Göreceksiniz Kandil beyaz bayrak çekecek. Başka bir çareleri yoktur. PKK yenilmiştir’ dedi.


Perinçek, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda düzenlediği basın toplantısında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) bugün Afrin’i kuşattığını ve Kandil’de de artık beyaz bayrak çekmenin tartışılmaya başlandığını söyledi. 


Perinçek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Göreceksiniz Kandil beyaz bayrak çekecek. Başka bir çareleri yoktur. TSK’nın gücü karşısında, Türk polisinin kahramanca mücadelesi, 

Türk milletinin bölünmeyi reddeden, vatan bütünlüğüne sahip çıkan, Türk ve Kürt ayrımı yapmadan gösterdiği beraberliği sayesinde PKK yenilmiştir ve beyaz bayrak çekecektir. 


Buradan HDP ve PKK saflarında olan vatandaşlara sesleniyorum. Elinizdeki o silahları atın. Kardeşinize karşı sıktığınız o silahları yere atın. TSK’ya derhal teslim olun. Oralarda hayatta kalmanız mümkün değil.”


İYİ Parti’nin yaşama, Türk milletinin taleplerine cevap verme şansı olmadığını belirten Perinçek, “Meral Akşener ve arkadaşlarını o Batı sevdasından vazgeçmeye davet ediyorum. İyi Partiyi kapatsınlar gelsinler Vatan Partisine katılsınlar” dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akepe Amerika'ya, Amerika Teröristlere Nevşehir'in İstifa Ettirilen akp'li Eski Belediye Başkanı Gemileri Yaktı. Kemal Kılıçdaroğlu üzerinden İroni Yaparak Tayyip'e Göndermede bulundu: ''Bay Kemal!. .'' Akepe'li Esenler belediyesi, evine ekmek götürmek için çalıştığını söyleyen çocuğun tezgahına el koydu