All News
11 Ocak 2022 ( 384 izlenme )
Reklamlar

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü: Okulumda kız gibi hoca istemiyorum

Journo'dan Zeynep Yüncüler'in haberine göre araştırma görevlisi Emre Özyetiş, 'Rektör Ahmet Ağırakça'nın kendisini odasına çağırıp “Sen kız mı olmak istiyorsun?” dedi.

Yetiş olayı şu sözlerle aktardı: “Ağırakça bana durduk yere ‘Kız mı olmak istiyorsun sen?’ diye bir soru yöneltti. Şaşkınlığım karşısında ‘Mardin’de olduğunun farkında değil misin?’ diye devam etti. Ben ne olup bittiğini anlamak istediğimi ifade ederken ‘Çık dışarı’ diye bağırmaya başladı. Bu yaptığının nefret söylemi olduğunu ve hakkında suç duyurusunda bulunacağımı ifade ettim. O da elini beline silaha uzanır gibi götürerek odadan çıkmam yönünde tehdit etti.”

Özyetiş, 27 Aralık sabahı Prof. Ağırakça hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

"HABER YAPARSANIZ DAVA AÇARIM"

Konuyla ilgili telefonla ulaşılan Rektör Ağırakça ise konunun haberleştirilmesi halinde dava açacağını öne sürerek, “Bu adam terbiyesizdir ve aşağılıktır. Okulda çocuklara terbiyesiz şeyler konuşuyor. Ben okulumda erkek olup da kız gibi davranan hoca istemem. Bu haberi yaparsanız siz de bedel öderseniz, dava açarım. Hiç uğraşmayın. Sizin de başınız derde girer” diyerek tehdit etti.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmam hatip mezunu garson çıktı SURİYE'LİLERE VATANDAŞLIK VERİLİYOR !! Halk plajında iki kadın bira içtikleri için gözaltına alındı Başı açık fotograf paylaşınca akepe ilçe başkanlığından istifa ettirildi