Ana Sayfa
05 Ocak 2022 ( 4195 izlenme )
Reklamlar

Makaracı Binlerce kişi tarafından protesto edildi

Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde dün gece gerçekleşen Erol Evgin konserinde eski AB Bakanı Egemen Bağış binlerce kişi tarafından yuhalandı.

 Egemen Bağış, eşiyle birlikte dün gece Erol Evgin'in Harbiye Açıkhava Sahnesi'ndeki konserini dinlemeye geldi. Ön sırada oturan Bağış'ın görüntüleri sahnedeki büyük ekrandan gösterildi. Bu sırada konsere gelen binlerce kişi Bağış'ı yuhalamaya başladı. Konserde İzmir Marşı söyleyen Evgin'e ise izleyiciler eşlik ettİ.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kadınlara 'İçinize cin kaçmış' diyerek istismarda bulunan şahıs tutuklandı Eğitim Adı Altında Kafa Kesme Görüntüleri Yayınladılar. Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Çarpıcı Bir Konuşma: 'Sevgili Halkım Bu Son Şansın' Zarrab davası: Jüriden, ikinci günde de karar çıkmadı