Siyaset
02 Mayıs 2022 ( 27 izlenme )
Reklamlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti öncesinde açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti evveli açıklamalarda bulundu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle; Ticaret, yatırımlar ve müteahhitlerimizin başarı ile yürüttükleri projeler manasında da Suudi Arabistan özel konuma sahiptir. Son 20 yılda müteahhitlerimiz 24 milyar dolara ulaşan projelerdir. Bu sene haccın ve umrenin başlayacak olduğundan memnuniyet duyuyorum.

Diyanet İşleri Başkanlığımız lüzumlu çalışmaları Suudi makamlarıyla yakın işbirliğini sürdürmektedir. TürkiyeSuudi Arabistan ilişkilerini bütün boyutlarını gözden geçireceğiz. Sağlık, savunma sanayi, tarım teknolojileri, finans gibi alanlarda işbirliğimizi artırmanın müşterek menfaatimize olduğunu görüyor ve inanıyorum.

Suudi Arabistan'ı amaç alan İHA ve roket saldırılarını bir kez daha kınıyorum. Terörün her türlüsüne karşı olduğumuzu, bölgemizdeki ülkelerle teröre karşı işbirliğine verdiğimiz önemi her fırsatta altını çiziyorum.

Bu ziyaretimiz yeni bir dönemin kapılarını aralayacaktır. Ziyaretimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gökçek, Eski Beşiktaş Futbolcusu Aboubakar'ın photoshoplu fotoğrafını hem Müslüman hem de şehit olarak paylaştı! Ankara Belediyesi Gökçek'ten 50 ay sonra aldığı zırhlı cipi 3 milyon 650 bin TL'ye sattı Yüksek fiyat ve volatilite uyarısı Rus petrolünü taşıyan gemilere sigorta yasağı