Siyaset
02 Mayıs 2022 ( 39 izlenme )
Reklamlar

Togo Kuleleri için yıkım kararı

Toplantıda, Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce belediyeye bu hususta yazılan yazı, muhtelif yargı kararları ve imar mevzuatı beraber değerlendirildi ve mühürlü olan kuleler için yıkım kararı alındı.

Belediye Meclisi’nde emsalin 1.5 seviyesine düşürülme kararı bütün siyasi partilerin oy birliğiyle alınmasına rağmen; yıkım kararının alındığı encümen toplantısına AK Partili ve MHP’li üyeler ise katılmadı.

CHP eski Milletvekili Sinan Aygün’ün sahibi bulunduğu TOGO kuleleri projesi Aralık 2019’da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş doğrultusunda mahkeme kararı gereği mühürlenmişti. Mühürlemenin sonrasında Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerinin kendisinden rüşvet istediğini iddia etmişti. Aygün’ün savına karşı Yavaş dava açmıştı..

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bulgaristan Başbakanı Türk iş insanları ile görüştü Ukrayna'ya bağış konferansında AB'den 200 milyon euro ilave insani yardım sözü Ankara Belediyesi Gökçek'ten 50 ay sonra aldığı zırhlı cipi 3 milyon 650 bin TL'ye sattı Togo Kuleleri için yıkım kararı