All News
11 Ocak 2022 ( 1456 izlenme )
Reklamlar

B. Erdoğan: Bize gerici diyenleri utandırdık

akepe genel başkanı erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan,“Bize gerici diyenleri utandırdık mı 15 yılda, evet. Bu ülkede alnı secdeye gittiği için bize gerici diyenler uzaya mı gitti, hayır” diye konuştu.

Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) Diyarbakır'da düzenlediği programda konuşan Bilal Erdoğan, "Teknolojide, fende, bilimde, en iyi noktaya biz gelmeyiz ki, bu zulüm düzenine alternatif bir düzlem oluşabilsin. 

Zulme karşı durmak, adaleti tesis etmek üzerine bir düzen geliştirebilmek için bizim çok çalışmamız lazım. Bize gerici diyenleri utandırdık mı 15 yılda, evet. 

Bu ülkede alnı secdeye gittiği için gerici diyenler, ne uçak yaptırdılar ne araba yaptırdılar. Kendileri uzaya mı gitti, hayır. Ama bu ülkede alnı secdeye gidenler 15 Temmuz'da dünya demokrasi tarihine geçecek bir iş yaptılar" dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'ın danışmanı aylar önce söylemişti: 'Kürt devleti kurulursa Türkiye Boykot etmez' Akepe'li meclis başkanından skandal sözler 'Meclis’in her yerinde Atatürk resmi var. O yere o resim konmayacak” 3600 Ek Göstergede Sona Gelindi Meslek Grubunda ki Milyonlarca Çalışanın Gözü Yarın ki Yapılacak Toplantıda Ünlü İngiliz futbolcu Jack Grealish, Türk modele kancayı taktı