All News
11 Ocak 2022 ( 454 izlenme )
Reklamlar

Bozdağ'dan komik iddia: Hakim ve savcılarımız bağımsız ve tarafsız

Bekir Bozdağ, adli yıl açılışı nedeniyle Twitter'dan " bir açıklama yaptı. Bozdağ, "Türk yargısı, AB ülkeleri yargısından da ABD yargısından da hem daha fazla hukuka bağlı ve hem de daha fazla adildir" dedi.


HAKİM VE SAVCILARIN "BAĞIMSIZ VE TARAFSIZ" OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Bozdağ sosyal medya Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"20172018 adli yılı bugün başladı. Yeni adli yıl; milletimiz, ülkemiz, yargı görevi yapanlar ile yardımcı adli personelimiz için hayırlı olsun. Yargı görevi yapan hakim, savcı ve avukatlar ile yardımcı adli personele, yeni adli yılda görevlerinde başarılar dilerim. Adalet dağıtan, hukuki ihtilafları çözen, hakkı sahibine teslim eden, hak edene hak ettiği cezayı veren ve bütün bunları Anayasa, kanun ve hukuka uygun vicdani kanaatle yerine yapan; görevlerinde bağımsız ve tarafsız olan hakim ve savcılarımız her türlü takdire layıktır. Adaleti ayakta tutan ve adaletle hükmeden bağımsız, tarafsız hakim ve savcılarımız, bilinçli bir karalamaya, itibarsızlaştırmaya muhataplar. Bu karalama ve itibarsızlaştırma içeride bazı siyasiler ve bazı AB ülkeleri ile FETÖ, PKK başta terör örgütlerince bilinçli yapılmaktadır. Kim ne derse desin,Türk yargısı, AB ülkeleri yargısından da ABD yargısından da hem daha fazla hukuka bağlı ve hem de daha fazla adildir." 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

MÜLTECİLER OLMAZSA FABRİKALAR DURUR Tarsus'taki esrarengiz kazıda yeni gelişme: Milletvekili beşinci kez gitti, yine giremedi Büyük Skandal. Bakalım Bunu Nasıl Savunacaklar? Diyanet-Sen'in eski şube başkanı 5 yaşındaki çocuğa cinsel istismardan tutuklandı