All News
11 Ocak 2022 ( 343 izlenme )
Reklamlar

Kılıçdaroğlu: Bana karşı bel altı kampanya yapıyorlar

Kemal Kılıçdaroğlu, “akepe'li Ayhan Oğan’ın Türkiye Cumhuriyetimizle ilgili söylediklerini gündemden düşürmek için tamamen bana karşı bel altı bir kampanya yürütüyorlar” dedi.


Kemal Kılıçdaroğlu, "bana karşı bel altı bir kampanya yürütüyorlar” dedi. 

Hürriyet gazetesine konuşan Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

(Focus dergisindeki mülakat) Benim, ‘Türkiye’de Alman turistler için can ve mal güvenliği olmadığı’ dediğim şeklinde sunulmuştu. Böyle bir ifade söz konusu değil, olamaz da. Ancak ben Türkiye’de hukuk devletinin olmadığını, OHAL döneminde kimsenin can ve mal güvenliğinin olmadığını sadece o dergiye söylemedim. Ben bunu TBMM’de 4 genel başkanın olduğu oturumda da söyledim. 

Buradaki amaç Adalet ve Kalkınma Partili Ayhan Oğan’ın, Türkiye Cumhuriyetimizle ilgili söylediklerini gündemden düşürmek. Bunun için tamamen bana karşı bel altı bir kampanya yürütüyorlar. OHAL devam ettiği sürece Türkiye’de can ve mal güvenliği yoktur demeye devam edeceğim.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tutuklu CHP'li vekil Enis Berberoğlu iftiralara karşı açıklama yaptı 51 ilde çarpıcı anket sonuçları! Akşener, İYİ partisinin oylarının yüzde 20'yi geçtiği görülüyor. Antalya’da Otobüs ve Turizm Seferleri İçin Firmalar 7.500 TL Maaş ile 8 Saat Mesai Yapacak Şoför Bulamıyor Liseli kızdan teyze kızına cinsel istismar davası