All News
10 Haziran 2017 ( 574 izlenme )
Reklamlar

Bahçeli, Arınç'ın damadının serbest kalmasına tepki verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter'in tahliye olmasının ardından Twitter'dan açıklama yaptı..

"Adaletten kurtulmak için ille de meşhur ve mevki sahibi birisinin damadı, yakını, akrabası, onu bunu mu olmak lazım?" diye yazan Bahçeli, okullarda bugün karne verilmesini hatırlatarak, "Mecazi anlamda da olsa karne sadece okullarda verilmiyor. Hayatın her alanı, her tarafı aslında bir imtihan ve mücadele sahasından ibaret" dedi.

Bahçeli "Madem bir kişi suçsuz, niye tutuklanır? Hadi tutuklandı, niye bırakılır? Sanıyorum kripto eller devrede, kaos emelleri siyasi çemberdedir" dedi.

Bahçeli devamında ise adaletle ilgili "Uyarıyorum; adalet sönerse, beka yıkılırsa geriye üzerinde ağlaya ağlaya bile olsa telafi ve ikame edemeyeceğimiz bir harabe kalacaktır" ifadelerini kullandı

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan Türkiye'ye yönelik yeni operasyon resti geldi: Suriye'deki askeri gerilim asla kabul edilemez BARDAKOĞLU: DİNİMİZİ SİYASETTEN UZAK TUTUN Ankara Belediyesi Gökçek'ten 50 ay sonra aldığı zırhlı cipi 3 milyon 650 bin TL'ye sattı Ahmet Takan: Akepe'de belediye başkanlarının istifa kavgası koridorlara taştı