All News
11 Ocak 2022 ( 4563 izlenme )
Reklamlar

Ahmet Takan: Akepe'de belediye başkanlarının istifa kavgası koridorlara taştı

AKP'de belediye başkanlarının istifa kavgası koridorlara taştı

"Akepe'de kavga koridorlara taştı; istifası istenen başkan 'O paraları kamuoyuna açıklayayım mı?' diye bağırdı"

Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, AKP'de istifası istendiğini belirtilen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'nın "yüksek sesle" kavga ettiğini yazdı. 


Kavganın koridorlara taştığını söyleyen Takan, Uğur'un, "İstifa etmiyorum. Sıkıysa siz görevden alın... 
Ben gidersem yalnız gitmem. En az 23 kişiyi de beraberimde götürürüm. Benim yanımda.... şirketlerinden istenen paraları da kamuoyuna açıklayayım mı?.. 
O günlerde iyiydik de şimdi mi kötü olduk..." dediğini iddia etti.

"İktidar kulislerinde Binali Yıldırım ile Süleyman Soylu arasındaki çekişme konuları hiç gündemden düşmüyor" diyen Takan, "Başbakana yakın kaynaklar diyor ki, 'Yıldırım'ın İstanbul Belediye Başkanlığına aday olmak istediği ile ilgili söylentileri kulislere Süleyman Soylu sızdırdı" iddiasını öne sürdü. "AKP'de kavga koridorlara taştı; istifası istenen başkan 'O paraları kamuoyuna açıklayayım mı?' diye bağırdı" ifadelerini kullandı..

YENİÇAĞ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tehlike Çok Büyük, Yeni Göç dalgasıyla karşı karşıyayız... Yandaş yönetmenin elini sıkmayan Meltem Cumbul açıklama yaptı Togo Kuleleri için yıkım kararı O söylediği rakam da Yalan Çıktı