Siyaset
28 Mayıs 2022 ( 42 izlenme )
Reklamlar

İmamoğlu’na karşı söylediği sözler tartışmaya yol açtı! Jahrein ve CHP’li Eren Erdem birbirine girdi.

       İmamoğlu’na karşı söylediği sözler tartışmaya yol açtı! Jahrein ve CHP’li Eren Erdem birbirine girdi.

     Geçtiğimiz yıllarda Twitch’te yayın yapan Jahrein, bağımsız milletvekili adayı olacağını söyleyip daha sonra ise vazgeçtiğini açıklamıştı. Twitter’da yaptığı siyaset tartışmalarıyla konuşulan Jahrein,  Ekrem İmamoğlu’na karşı aldığı karşıt tavırlar nedeniyle sosyal medyada çok fazla tepki aldı.

      “İMAMOĞLU’NA BENDEN OY ÇIKMAZ”

      Jahrein’in yayınlanan görüntüsünden sonra çıkan tartışmalara yönelik katıldığı Twitter Space sohbet kümesinde, “Ben AK Partili değilim, hiçbir zaman da olmadım, asla da olmayacağım. Lakin bu denli yanlıştan sonra CHP’de kalkıp İmamoğlu’nu rastgele bir yerden yerel de olsa aday gösterirse benden oy çıkmaz.”

      CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE DEĞİŞİM ŞART”

     Geçtiğimiz aylarda muhalefetten tuvalet terliği çıksa dahi ona oy veririm diyen Jahrein’e “Genel adaylık konusunda muhalefette tuvalet terliği olsa dahi basacaksın” diye hatırlatma yapan Cavs isimli twitter kullanıcısına “Cumhurbaşkanlığında basacağım, birebir görüntüde söylüyorum zati Cumhurbaşkanlığı seçiminde değişim şart. Tuvalet terliği gelse basacağım diyorum fakat mahallî bir seçimde rastgele bir yerden İmamoğlu’nu aday gösterirlerse AK Parti’ye oy veririm.” dedi.

       CEVAP HAKKI VERİLMEDİ

    Eren Erdem, twitter hesabından, “Sevgili canlar. Kimseye düşman değiliz. Kimseye kindar olamayız. Bu akşam @jahreindota’in space odasında hakkımızda birtakım sözler edildi. Odaya girdim, cevap hakkımı kullanmak istedim, verilmedi. Dolayısıyla, hiç bir ithamı kabul etmiyorum. Cevap hakkım bakidir. Saygılarımla.” şeklinde paylaşım yaptı.

      CHP MİLLETVEKİLİ İLE TARTIŞMAYA GİRDİ

     CHP milletvekili Eren Erdem’in 180 kişiyi listeleyip hepsini teker teker fişlediğini söylediği konuşmasının devamında, “CHP daha iktidara gelmeden sosyal medyadan insanları fişlediği bir liste mi yapıyor” diyen Jahrein,  twitter hesabından, “Eren Erdem daha iktidara gelmeden Soyluculuk oynuyor. Sen kimsin de bize parmak sallıyorsun?”  Şeklinde bir gönderme yaptı.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ukrayna'ya bağış konferansında AB'den 200 milyon euro ilave insani yardım sözü Erdoğan’dan ABD’ye Tepki Sullivan Türkiyenin kaygılarının halledilebileceğini söyledi Adalet Partisi Başkanı Vecdet Öz’den Tansu Çiller Açıklaması