All News
11 Ocak 2022 ( 629 izlenme )
Reklamlar

Tutuklu CHP'li vekil Enis Berberoğlu iftiralara karşı açıklama yaptı

Maltepe Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP İstanbul milletvekili Enis Berberoğlu avukatı aracılığıyla açıklama yaptı. Berberoğlu "Benden suçlu ve iftiracı çıkmaz" dedi.


Maltepe Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, avukatı Yiğit Acar aracılığı ile basında yer alan gerçeğe ilişkin, açıklama yaptı.

Berberoğlu açıklamasında şunları kaydetti “Haksız ve hukuksuz mahkeme kararı ile 2 aydır bir koğuşta tek başıma kalıyorum. Görüştüğüm kişiler beni ziyarete gelen 50 kadar CHP'li milletvekili ile avukatlarımdan ibarettir. Bu görüşmelerin tamamında neler konuşulduğu kendilerine sorulabilir. 

Ama hepsinde hukuki durumumu anlattığımı, adaletten umudumu kesmediğimi söylediğimi hatırlıyorum. Rivayet kipiyle aktarılan hususlarda yanılma veya yanıltma yoksa kötü niyet vardır. Son olarak şunu söylemeliyim ki, adaletin tecelli etmesi engellenebilir, hukuken aklanmam gecikebilir, çektiğim eziyet uzayabilir. Ama hiçbir halde benden suçlu, iftiracı, ve ortada bir suç olmadığı için itirafçı çıkmaz. Bu konuda başka bir açıklama yapmayacağımı kamuoyuna saygıyla duyururum. Enis Berberoğlu” dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye ile küresel gıda enflasyonu makası rekor seviyeye ulaştı Türkiye için Enflasyon Tahmini JP Morgan’dan Açlık grevindeki Semih Özakça yürüyemiyor, Nuriye Gülmen kalkamıyor MÜLTECİLER OLMAZSA FABRİKALAR DURUR