All News
11 Ocak 2022 ( 6046 izlenme )
Reklamlar

'Tweet atmaktan yatan bir Allah'ın kulu yok' diyen akepe'li bozdağ'a Atilla Taş'tan yanıt

Bekir Bozdağ’ın “Türkiye’de tweet attı diye tutuklanan bir Allah’ın kulu var mı? Yok” dediğini hatırlatan müzisyen Atilla Taş “Ben Zeus’un kulu muyum?” diye sordu.

"FETÖ"nün medya ayağı davasında tutuklu yargılanan müzisyen Atilla Taş, suçsuz olduğunu savundu. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın “Türkiye’de tweet attı diye tutuklanan bir Allah’ın kulu var mı? Yok” dediğini hatırlatan Taş “Ben Zeus’un kulu muyum?” diye sordu.

İstanbul 25’inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada savunma yapan Taş, hakkında iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendiğini belirterek şunları söyledi:

“Arkanızda ‘Adalet mülkün temelidir’ yazıyor. Orada ‘Adalet zulmün temelidir’ yazması gerekiyor. Ben çok samimi, ruhumun bütün çıplaklığıyla burada şunu söylemek istiyorum. Bu hain darbe girişimini yapan alçakları lanetliyor en ağır şekilde cezalandırılmalarını yüce rabbimden, adaletten diliyordum. En ufak bir suçum olsa bir yıldır ayakta dahi duramazdım, canıma kıyardım. Vicdanım o kadar rahat ki halen bu yüzden yaşayıp nefes alabiliyorum.”

“Suçsuzum ve bir yıldır suçsuz yere yatıyorum” diyen Taş şöyle devam etti:

“Hiç alakam yok. Bir bakan çıktı ‘Tweet’ten yatan bir Allah’ın kulu gösteremezsiniz’ diyor. Ben Zeus’un kulu muyum? Ben de Allah kuluyum. Ben iflah olmaz bir devrimciyim. Ben Atatürkçüyüm. Mustafa Kemal’in askeriyim. En çok gurur duyduğum budur. Beni bu halimle alacak cemaat varsa hemen gideyim. Ama alan cemaat yok. Hayatımın hiçbir döneminde hacıhoca kovalamadım. Ben kitap, öğretmen peşinde koştum. Hiçbir zaman hurafelere inanmam. Benim aklımı alacak hacı hoca daha anasının karnından doğmadı.” 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İkinci dil Arapça oldu... Gökçek, Eski Beşiktaş Futbolcusu Aboubakar'ın photoshoplu fotoğrafını hem Müslüman hem de şehit olarak paylaştı! ABD ile Ermenistan arasında nükleer iş birliği çalışmaları Adalet Partisi Başkanı Vecdet Öz’den Tansu Çiller Açıklaması