All News
11 Ocak 2022 ( 1900 izlenme )
Reklamlar

Akepe Genel Başkanı tayyip erdoğan: ''15 Temmuz, 18 Mart'tan çok daha anlamlı'

Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen "Diyanet İşleri Başkanlığı Doğu ve Güneydoğu Öğrencileri Yaz Etkinliği Kapanış" programında konuştu.

Törende konuşan Erdoğan, "18 Mart 1915'i yaşamadınız okuyorsunuz ama 15 Temmuz'u yaşadık dolayısıyla bu bizim için çok daha anlamlı" dedi.

Gençlere seslenen tayyip, "Siz sevgili evlatlarımızın geleceğe yönelik Türkiye'mizin bir köşe taşı olduğuna olacağına inanıyorum. İnşallah sizler, özellikle Güneydoğu'da, Doğu'da döndürülmek istenen o kirli çarkları şu anda tersine çeviriyorsunuz, çevireceksiniz. Buna inanıyorum. 

 Sizler inşallah Asım'ın nesli olacaksınız. Sizler, bu kurslara katılarak zulmü alkışlamayacağınızı, ecdadınızı sahip çıkacağınız, haksızlığa rıza göstermeyeceğinizi hele esarete asla katlanamayacağınızı bunun için gerekirse tüm dünyaya meydan okuyacağınızı ifade etmiş oluyorsunuz. Zor iş zannetmeyin bütün mesele o inanç ve imanla yetişmektir. 15 Temmuz'da ezanına, bayrağına el uzatanların başını ezeceğine tüm dünyaya ilan eden bir ecdadın mirasını devir alacak nesle yakışan duruş sizin duruşunuzdur. 15 Temmuz'da benim milletim, kaçmadı üzerine üzerine gitti" diye konuştu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bilinmeyen Menderes Gerçekleri Halkın cebini daha fazla hortumlamak için özel yasa çıkardılar Yakılarak katledilen Sefter Taş'ın babası: Ne mutlu ki bana şehit babasıyım Anayasa Mahkemesi: İmamlar siyasi faaliyette bulunamaz