All News
19 Haziran 2017 ( 1086 izlenme )
Reklamlar

ZEHİRLENEN ASKERLERE TUTUKLAMA TEHDİDİ

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığında yemek sonrası rahatsızlanan askerlerin yaşadıklarını anlattıkları için görüntülerden tespit edilip tehdit edildiklerini söyledi.


Biçer yaptığı açıklamada, “Yaşadıkları acıyı paylaşan askerlerimizin tehdit edildiği, ve haklarında disiplin işlemleri başlatılacağıyla ilgili bilgileri elimize ulaşmakta. Kimse unutmasın ki o çocuklar yalnız değil. Kuzularımızı yandaş şirketlere yedirmeyeceğiz. Lütfen sonuna kadar askerlerin yanında olun, hep birlikte adalet isteyelim” dedi.

Askerler: Sesimizi çıkardığımızda komutanlar dövüyor

CHP’li Biçer’in sosyal medyadan yaptığı canlı yayında ise askerler, “Komutana hazır yemek geliyor. Biz aynı yemekleri yemiyoruz. Şimdi bir şey dediğimizde de dayak yemekle tehdit ediliyoruz. Kenara çekip dövüyorlar bizi! Kantinden yemek yemek istediğimiz zaman kantini kapatıyorlar” demişti..

CHP’li Biçer, sorumlu olarak yemek şirketini ve Savunma Bakanlığı’nı göstererek Bakan’ı istifaya çağırmıştı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Putin'den dışasatıma yasak Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanlığı çıkarmasının akustikleri sürerken Bakan Nebati'den Soylu'ya dikkat toplayan ziyaret Tahliye ardından Atilla taş İlk tweetini attı Ahmet Şık savunmasından: ''Hayır kandırılmadınız ! Birlikte bizi kandırmaya çalıştınız ! ''