All News
11 Ocak 2022 ( 2157 izlenme )
Reklamlar

TAYYİP'TEN U DÖNÜŞÜ İÇEREN LOZAN AÇIKLAMASI

Akepe genel başkanı tayyip erdoğan, Lozan Anlaşması'nın yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Türk milleti, Lozan Anlaşması ile bu topraklardaki bin yıllık varlığını hedef alan Sevr'i yırtıp atmış, bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya kabul ettirmiştir" ifadelerini kullandı.


TARİHİ ÇARK

Erdoğan'ın Lozan Barış Anlaşması'nın yıl dönümünde yaptığı açıklama sosyal medyada gündem oldu. Erdoğan daha önce yaptığı başka bir açıklamada Lozan Barış Anlaşması'na ilişkin, ''Birileri bize Lozan’ı zafer diye yutturmaya çalıştı” ifadelerini kullanmıştı. 

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'de Erdoğan'ın son Lozan açıklamasını şu sözlerle eleştirdi: 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu’nun bayramlaşma afişleri kimliği belirsiz kişilerce toplatıldı! Özgür Özel görüntüleri TBMM’ye taşıdı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Sorulan Sorular Karşısında Zorlandı: Bir Hesap Hatası Yok mu Sayın Bakan? Yarbay Mehmet Alkan'dan Bahçeli'ye: Saray çalışanı İhracatçı seçimlerinde büyük olay