Numan Kurtulmuş, Ordu'nun Aybastı İlçesi'nde katıldığı Perşembe Yaylası Şenlikleri'nde, protokol bölümünde çıkan arbedenin ortasında kaldı. Ezilme tehlikesi atlatan Kurtulmuş, korumalar ve askerler tarafından şenlik alanından güçlükle çıkarıldı. Bakan Kurtulmuş, daha sonra şenlik alanına dönmedi.
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, memleketi Ordu'nun Aybastı İlçesi'nde Perşembe Yaylası Şenlikleri'ne katıldı. Kurtulmuş, şenlik alanında protokol için hazırlanmış tribündeki yerine geçmeden önce, Büyükşehir Belediyesi Zabıtası ekipleri, gelen İl Emniyet Müdürü Suat Çelik'in protokol sırasına oturmasına izin vermedi. Kurtulmuş'un yoğun güvenlik önlemleri altında geldiği meydanda gerginlik devam etti. Kurtulmuş, kalabalıktakileri selamlayarak protokoldeki yerine oturdu. Bu sırada Ordu Valisi Seddar Yavuz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da şenlik alanında protokol için hazırlanmış tribünde oturup kendi arasında konuşurken, İl Emniyet Müdürü Suat Çelik'in korumalarıyla, onun oturmasını engelleyen Zabıta ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'ın korumaları arasında kavga çıktı. Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgada Bakan Kurtulmuş, ezilme tehlikesi atlattı. Kavganın içinde kalan Bakan Kurtulmuş, korumaları ve komandoların eşliğinde meydandan çıkarılarak güvenlik nedeniyle bölgeden hızla uzaklaştırıldı.
İğrenç sözlere sert tepki6561 izlenme
Bitmeyecek Sandığımız Kış Bitiyor ve Bu Cuma Günü Türkiye Yazı Yaşayacak50 izlenme
TAYYİP'TEN U DÖNÜŞÜ İÇEREN LOZAN AÇIKLAMASI2160 izlenme
MHP'de bir toplu istifa daha: Nereye hizmet ettiği bilinmeyen bir genel başkanın arkasından gidemeyiz2548 izlenme
Kızılırmak’ta Cesedi Çıkan Küçük Kızın ailesini Bakan Yanık Ziyaret Etti45 izlenme
Turp ısırarak İsrail'i protesto ettiler422 izlenme
Elçin Sangu'nun "Gülşen'in tutuklanması yasal bir cinayettir" diyen Nagehan Alçı'ya tepkisi: Yemezler demokrat tavırları59 izlenme
Kılıçdaroğlu'nun Nobel'e aday Gösterildiğine dair açıklamalar Burhan Kuzu'ya dert olmuş.801 izlenme