All News
11 Ocak 2022 ( 777 izlenme )
Reklamlar

Kılıçdaroğlu'nun Nobel'e aday Gösterildiğine dair açıklamalar Burhan Kuzu'ya dert olmuş.

CHP milletvekili Gürsel Tekin, bazı STK'ların Kemal Kılıçdaroğlu'nu Adalet Yürüyüşü ile demokrasi, "hukuka ve barışa sahip çıktığı için" Nobel'e aday gösterdiğini açıklamıştı..


Bu açıklamanın ardından akepe Milletvekili Burhan Kuzu’dan “Hitler” mesajı geldi. AKP’li Kuzu Twitter’da “Kemal Bey, Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterilmiş. Hatırlatayım dedim; 1938'de Hitler de Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterilmişti” mesajını paylaştı.


Tayyip  ise, 2015 yılında G20 kapsamında düzenlenen W20 Zirvesi'nde yaptığı konuşmada kendisine Nobel verilmemesine tepki göstermiş ve şunları söylemişti.

"Dünyadan gelen destek 417 milyon dolar, 8 milyar dolar harcadık. İlginç gelişmeler oluyor. Birileri mülteci kabülünde laf ediyor. 30 bin 40 bin alacağız, diyor; Nobel’e aday gösteriliyor ondan sonra… 2.5 milyon mülteci var bizde, kimsenin umurunda değil. Çünkü Nobel de siyasi…"



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

BU NASIL MECLİS BAŞKANI ? Enflasyon Rakamlarına İlk Yorum Babacan’dan Geldi Erdoğan'ın intihardan vazgeçirdiği adam cinayet işledi ZEHİRLENEN ASKERLERE TUTUKLAMA TEHDİDİ