All News
11 Ocak 2022 ( 399 izlenme )
Reklamlar

Turp ısırarak İsrail'i protesto ettiler

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir grup muhtar, Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına tepki için açıklama yaptı. 

Muhtarlardan bazıları açıklama sonunda üzerine 'Trump' yazdıkları turpları ısırarak karara tepki gösterdi.

Kumlucalı muhtarlar, Kumluca Muhtarlar Derneği binası önünde Türkiye ve Filistin bayrakları eşliğinde basın açıklaması yaptı. Dernek Başkanı Mustafa Tüfekçi muhtarlar adına yazılı açıklamayı okudu.

Trump'ın kararını kınadıklarını söyleyen Tüfekçi, "İslam aleminin Mekke ve Medine'den sonra en mukaddes şehri olan Kudüs, tüm Müslümanların olduğu gibi ecdadımızdan bize miras kalmıştır. Kudüs, sadece Filistin halkının değil, bütün Müslümanların onuru ve namusudur. 

9 Aralık 1917'de sömürge güçlerinin başı olan İngilizler tarafından işgal edilen Kudüs 100 yıldır huzura ve barışa muhtaçtır. Çünkü batılılarda İslam'ın hoşgörü anlayışı yoktur. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mersinli Üreticinin Yüzünü Bu Sene Erik Güldürdü İmamoğlu’nun bayramlaşma afişleri kimliği belirsiz kişilerce toplatıldı! Özgür Özel görüntüleri TBMM’ye taşıdı CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı görevinden uzaklaştırıldı KAVAKÇI'YA 71.000 TAZMİNAT AYLIK 10.000 TL EMEKLİ MAAŞI