All News
02 Temmuz 2017 ( 806 izlenme )
Reklamlar

Sahillerde nargile ve mangal keyfi yapan Suriyelilere zabıta müdahalesi

zabıta ekipleri, akşam saatlerinde polis eşliğinde sahilde mangal yapan vatandaşlara valilik kararıyla operasyon düzenledi. Zabıta ekipleri, sadece mangal değil ateşle yanan semaver ve nargileleri de topladı. 


Vatandaşların Yeşilköy ve Avcılar sahillerinde Suriyelilere dönük rahatsızlığını  Bakırköy Belediyesi Başkan Danışmanı Bahadır Gülsever dile getirmişti.

Akşam saatlerinde sahil yolunda konuşlanan zabıta ekipleri, mangal yapan piknikçileri önce uyardı, ardından tek tek mangalları topladı. Bir kamyon mangal ve nargile toplandığı görüldü. Zaman zaman gergin anlar yaşandı. Mangalcılar zaman zaman zabıtalara direnince devreye polis ekipleri girdi. Yeşilköy'den Menekşe sahiline kadar nargileler, mangallar ve semaverler toplanarak belediyeye ait araçlara yüklendi. Yaklaşık 2 saat süren operasyon sonucunda Yeşilköy sahilindeki tüm mangallar toplandı. Polis, ayrıca yasak olan bölgede piknik yapan vatandaşlara uyarılarda bulundu. Operasyonda 1 kamyon dolusu mangal ve nargile toplandığı görüldü.

Bakırköy Belediyesi Başkan Danışmanı Bahadır Gülsever'in çağrısı şöyleydi: "Özellikle Yeşilköy ve Avcılar sahilinde yaşanan görs
el anlamda bu sahil kenarlarında ki denize giren Suriyeli vatandaşların sıkıntıları bir devlet politikası sonucunda gelişmiştir. Herkesin bildiği üzere sahil kesimleri ve sahil şeridi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne aittir. Buradan İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerine bir kez daha sesleniyorum. Lütfen sahil şeritlerini kontrol altına alın, bizim yetki alanımız olmamasına rağmen elimizden geldiği mücadeleyi veriyoruz. Fakat hukuken yapabileceklerimiz kısıtlı. Yetkililer derhal bir an önce bunun önlemini alsın. Vatandaşlarımız bu durumdan son derece rahatsız toplumda infiale yol açan bu konu derhal çözüme kavuşmalıdır".

Alıntı: 
Yurt 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mersinli Üreticinin Yüzünü Bu Sene Erik Güldürdü Cumhuriyet davasında Kadri Gürsel'e tahliye İngiltere Merkez Bankası faizi 13 yılın zirvesine çıkardı Avatar’ın Devam Filmi Daha Fragmanı ile Şimdiden İzlenme Rekoru Kırdı