All News
24 Ağustos 2022 ( 3864 izlenme )
Reklamlar

S. Peker, sözde gazetecilere seslendi: Soramazsınız ki, çünkü sizin namusunuz maaşınız kadar

Sedat Peker, kendisine yakınlığı ile bilinen Deli Çavuş isimli hesaptan gün içerisinde yaptığı paylaşımlara devam etti. 

akp'li Süleyman Soylu'yu hedef alan Peker, ayrıca Berat Albayrak, akp Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu'na yönelik de ifadeler kullandı. 

Peker'in paylaşımları şöyle:

''Lan maaşı namusu kadar olan gazeteciler, ulan kemiklik köpek olan analistler, sizin hiç namusunuz yok mu? ( orijinaller baş tacı ) Bizim süslü sülü’yü arayıp sorsanıza, bu SEDAT PEKER’i lütfen yalanlayın, desenize. 
1991 senesinde benim babam Hüseyin Ceylan’a ait o zamanki Gaziosmanpaşa’nın en güzel binasını tefecilerin elinden alması için SEDAT PEKER’e rica etti mi, diye sorsanıza.

Konuyu hallettiğim için bana bir mercedes araba alınıp alınmadığını sorsanıza. Maaşı namusu kadar olan gazeteciler, siz eve gittiğinizde çocuklarınızın suratına nasıl bakıyorsunuz? 
Gerçek suçluları saklamanız karşılığında aldığınız maaşla, çoçuklarınıza nasıl yemek yediriyorsunuz? Siz nasıl bir köpeksiniz lan? Doğru, siz kemiklik köpeksiniz.

''TAŞKESENLİOĞLU'NU SORSANIZA''
Ak parti milletvekili zehra taşkesenlioğlu’na sorsanıza, SEDAT PEKER’in takriben bir ay önceki yaptığı paylaşımlardaki SPK yolsuzluğu konusuna değinince, ailece tatile çıktınız. 

Her şey iyi güzeldi. Sonra ne oldu da birden boşanma kararı verdiniz. Boşanma dilekçesini ilk olarak süleyman soylu’ya yolladın mı yollamadın mı, diye sorsanıza.

Aynı soruyu süslü sülümana’da sorun, beni yalanlasınlar. Lan maaşı namusu kadar olan gazeteciler, Cumhurbaşkanı danışmanı Serkan Taranoğlu'na sorsanıza, Hüseyin Eryılmaz’ı tanıyor muymuş? 
Daha önceki twitlerimde bahsettiğim Ankara’daki Beymen’nin Vip salonunda buluşuyorlar mıymış? Demir çelik operasyondaki örgüt lideri hüseyin eryılmaz’ın ofisine gidiyor muymuş?

''25 MİLYAR LİRA NEREDE?''

Ayrıca süslü sülüman’a sorun, hüseyin eryılmaz bu operasyonun olacağını daha önce bilmiyorsa, bu 25 milyar TL nerde? Ulan sülü, büyük dümencisin ya. Tam şeyine göre bir hoca bulmuşsun. Şimdi de onu kullanıyorsun. 

Sen alemi dilsiz, milleti kör mü zannediyorsun? Ulan sizin yüzünüzden gençlerin hepsi ateist, deist oldular. O gençlerin hepsinin günahı sizin boynunuza. 

Yüce Allah sizin belanızı versin lan. Maaşı namusu kadar olan gazeteciler, kemiklik köpek olan analistler ortak akrabamız olan Zafer Salman’ı bulup sorsanıza. SEDAT PEKER’in anlattığı Gaziosmanpaşa’daki olay doğru mu, şahitlik eder misiniz? desenize. 

Hatta benim hatırlayamadığım detayları kendisine sorsanıza. ( çünkü para ile arabayı bana o getirmişti ) Ne oldu lan maaşı namusu kadar olanlar, kemiklik köpekler, İTLER ayrıca Cumhurbaşkanı danışmanı olan Serkan Taranoğlu
na sorsanıza, her şeyi yasal olduğu halde SPK başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun bir holding sahibinin en doğal hakkı olan sermaye artırımını bile yapmak için çok büyük rüşvet istediğinden daha küçük, daha az paraya bu işi halletmek için araya girdin mi, diye sorsanıza. Soramazsınız ki, çünkü sizin namusunuz maaşınız kadar.

''SİMİT PARASINI BULAMADIĞINIZIN EN BÜYÜK SEBEPLERİNDEN BİRİNİ ANLATACAĞIM''

40 yaşından genç kardeşlerim, sizin bir simit parasını bile neden bulamadığınızın en büyük sebeplerinden birini anlatacam. Bir ülkenin büyüyebilmesi için en önemli etken, halka arz edilmiş olan yani SPK’da işlem gören büyük şirketlerin, holdinglerin sermayelerini arttırmaları gerekir. 

Ancak rüşvet vermeden sermaye arttıramıyorlar. Sermaye arttıramadıkları için büyüyemiyorlar, büyüyemedikleri için de daha çok işçi çalıştıramıyorlar.

Kısacası, ülkemiz zenginleşemiyor. Çünkü SPK’da işlem gören şirketlerin sahipleri en doğal hakkını kullanmak için, SPK’ya yani Ali Fuat Taşkesenlioğlu'na gittiklerinde, bu kişi eline kağıt kalem alıp, sermaye arttırımı yaparsanız siz şu kadar kar edeceksiniz. Bana bu karın şu miktarını vermezseniz, sermaye arttırımı izni vermem diyor. 

Kaç tane şirketten ve holdingden ne kadar çok para aldılar biliyor musunuz? Ali Fuat Taşkesenlioğlu ‘bin şuan 180 milyon dolar nakit parası var. Ayriyetten bir tane 5 yıldızlı oteli var. ( Başkasının üzerinde ) bu otelin inşaatı bitti ya da bitmek üzere.

TAŞKESENLİOĞLUALBAYRAK İLİŞKİSİ


Ali Fuat Taşkesenlioğlu aslında kim? Eski enerji bakanımız Berat Albayrak’ın abisi Sabah ve ATV başındaki, daha doğrusu Turkuaz Medyanın başındaki serhat albayrak’ın yakını. Ancak ondan daha önemlisi fütü terör örgütü üyesi sayılmak için yeterli olan Bankasya’nın 17 senelik genel müdürü. 

O bankaya para yatıran garipler fütü terör örgütü üyesi, Ali Fuat Taşkesenlioğlu ise devamlı yükselen bir sima, en son SPK başkanıydı. Burda sorulacak doğru soru şu; Ali Fuat Taşkesenlioğlu

180 milyon dolar nakit, bir tane de 5 yıldızlı otel sahibi olduysa, kendisini koruyanlara kaç milyar dolar haksız kazançtan para aktarmıştır? Siz simit çaya talim ederken bakın ülkede neler oluyor. Hangi şirketlerden kaç para aldılarsa, bütün hepsi bende. Maaşı namusu kadar olan gazetecilerin bu olayların üzerine neden gidemedikleri ortada. 

Ancak Allah aşkına kendini muhalif gazeteci olarak tanıtan değerli insanlar, bu soruları siz neden sormuyorsunuz? Ben 40 yaşından küçük kardeşlerimle akit yaparken, beni yalanlayanları rezil edecem dedim. 

Bilirsiniz ki bende söz namus. Bu yüzden elimdeki whatsapp yazışmalarını, ses kayıtlarını görüntülü ses kayıtlarını yayınlayamıyorum.

Yüce Allah aşkına, bu soruları sorun. Beni yalanlasınlar. Sizin kaybedecek bir şeyiniz yok. Eğer ki ben kanıtlayamazsam, rezil olacak benim. Bu kadar zor mu, SEDAT PEKER doğru söylemiyorsa onu yalanlayın demek. 

yöneticilerinden ve çalışanlarından da özür dilemek istiyorum. İnan Kıraç ile ilgili paylaşım yaptığım için, artık Cumhuriyet'e söylediğim hiçbir şey haber olmaz demiştim. Ancak bırakın benim söylediğimi, ben söylemediğim halde ata yadigarı olan evime çökülmesini haber yaptılar.( İnan Kıraç konusunda düşüncelerim hala devam ediyor) Yanlış düşüncemden dolayı lütfen haklarını helal etsinler. 

Farklı dünya görüşlerine sahibiz. Onlar solculuğa, ben ise akılcılığa inanıyorum. Ancak namuslu davrandılar. Ayrıca Sn. Erol Mütercimler hocaya da ayrıca teşekkür etmek isterim. Bir YouTube programında “iyi ki varsın SEDAT PEKER” demişti. 

Hocam, iyi ki siz varsınız. Çünkü çok uzun senelerdir, sizin programlarınızdan ve yazılarınızdan fikren beslendim. Benim 40 yaşından genç kardeşlerim, yaşadığımız bu süreçte benim arızalı bir tip olduğumu umarım anlamışsınızdır.

''SON KEZ UYARIYORUM''

Söylediklerimi inkar edip, Türkiye’ye dönerek eski konforumda yaşamak mümkünken, 24 saat hayati tehlike yaşamak pahasına, Türkiye’ de ki tüm sistemimin yok olması pahasına, en sonunda da ata yadigarı evimin artık elimden çıkması pahasına ben sözüme sadık kaldım. Namuslu davrandım. 

Ancak görüyorum ki, siz işi laylayloma vuruyorsunuz. Tekrardan söylüyorum, bu akit bozulur. Dünyada hiç kimsenin beni bulamayacağı bir yere giderim, bu akti bitiririm. Siz rt yapmaya ya da yaşanılanları çevrenize anlatmaya korkarken, ben tek başıma bu yükü ne kadar daha taşıyabilirim? 

Sn. Fatih Altaylı‘nın içine doğduğu gibi, inşallah bir sonla neticelenmez bu akit. Söz namussa, size de namus. Vallahi son kez uyarıyorum, Billahi son kez uyarıyorum…''

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Önümüzdeki yıldan itibaren 5. sınıflarda Beden Eğitimi Müzik Görsel sanatlar ve Bilişim dersi kaldırıldı! Numan Kurtulmuş ezilmekten son anda kurtarıldı Poliste sarık dönemi... Bu nasıl polis? TİM Başkanı Gülle'den seçim hakkında açıklamalar