All News
01 Mayıs 2022 ( 46 izlenme )
Reklamlar

Petrol fiyatları düşüşte

Çin’de virüs vakalarındaki artış petrol talebini yavaşlatıyor. Rusya’nın Şubat ayının sonucunda başlayan Ukrayna işgali petrol pazarında volatiliteyi de yanında getirmişti.

Singapur’daki ING Groep’ta Emtia Stratejisti Warren Peterson “petrol pazarı kuvvetli arz ve zayıf talep manzarası arasında kaldı. Rusya riski uzun vadeli, bu amaçla fiyatların yükselmeye devam etmesi beklenebilir” değerlendirmesini yaptı.

Rusya Maliye Bakanı ülkenin petrol üretiminin bu yıl yüzde 17 kadar düşebileceğini öngördü. ABD ve İngiltere Rusya’dan petrol ithalatını yasaklarken AB de benzer adımları görüşüyor.

Bugün ABD tipi ham petrolün varil fiyatı 100.25 dolara gerilerken Brent petrolün varil fiyatı da yüzde 1.8 düşüşle 103.42 dolardan prosedür görüyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Deprem Uzmanı Prof. Ahmet Ercan, Marmara depremi için tarih verdi. Avatar’ın Devam Filmi Daha Fragmanı ile Şimdiden İzlenme Rekoru Kırdı KATLEDİLEN NECMETTİN ÖĞRETMENİ SANDIK GÖREVLİSİYKEN KİMLER TEHDİT ETTİ. İngiltere Merkez Bankası faizi 13 yılın zirvesine çıkardı