Siyaset
14 Eylül 2022 ( 41 izlenme )
Reklamlar

Elçin Sangu'nun "Gülşen'in tutuklanması yasal bir cinayettir" diyen Nagehan Alçı'ya tepkisi: Yemezler demokrat tavırları

Elçin Sangu'nun "Gülşen'in tutuklanması yasal bir cinayettir" diyen Nagehan Alçı'ya tepkisi: Yemezler demokrat tavırları

Oyuncu Elçin Sangu, yargılandığı Gülşen'in tutuklanmasıyla ilgili Nagehan Alçı'nın paylaşımına "Yemezler demokrat tavırları" diyerek yanıt verdi.

Kiralık Aşk dizisiyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Elçin Sangu, "Gülşen'in tutuklanması hukuk cinayeti" diyen Nagehan Alçı'ya şarkıcı Gülşen'in tutuklanmasıyla ilgili yaptığı paylaşımda tepki gösterdi.


NAGEHAN ALÇI: HUKUK CİNAYETİ
Nisan ayında verdiği konserindeki "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor" sözünden dolayı tutuklanan Gülşen'le ilgili Twitter hesabından paylaşım yapan Alçı, "Gülşen'in tutuklanması tam bir hukuk cinayeti, yargısal aşırılık bu. Yapmayın, etmeyin sayın savcılık, sayın hakimler, insan lütfen. Adalet mi şimdi bu? Gülşen'in sözleri çok çirkindi ama özür metni çok samimi, çok içtendi. Numaradan bir özür değildi. Gülşen özgürlüğüne kavuşmalı" dedi.

ELÇIN SANGU: YEMEZLER DEMOKRAT TAVIRLARI
Daha önce Nagehan Alçı ile davalık olan Elçin Sangu ise paylaşıma sessiz kalamayarak "Hakaret içermeyen twit attığım için beni savcılığa verdiğinde; 1) yurtdışına çıkma yasağı 2) Kişisel eşyalarıma (telefon, laptop, pc) el konulmasını istemek 3) Kocanı da işin içine katmak. 4) Gizlilik kararı istemek aşırılık değil miydi? Yemezler demokrat tavırları" yorumunu yaptı.

NAGEHAN ALÇI İLE ELÇİN SANGU ARASINDA DAHA ÖNCE NE OLDU?
CHP'nin 2018 cumhurbaşkanlığı seçim adayı Muharrem İnce'nin canlı Habertürk yayınına katıldığı programda, İnce'ye soru soran gazetecilerden Nagehan Alçı'yı sosyal medyadan haber yapan Elçin Sangu, "Nagehan adına utanmaktan ben yoruldum" demişti. Sangu daha sonra Nagehan Alçı'nın kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıklamıştı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 ilçeyi bıçak sırtında olarak tanımlıyorlar Hakkında çıkan kaset iddialarına ateş püsküren Özdağ, "Ben bekarım" deyip Akşener'e seslendi Ukrayna'ya bağış konferansında AB'den 200 milyon euro ilave insani yardım sözü Togo Kuleleri için yıkım kararı