Siyaset
01 Mayıs 2022 ( 31 izlenme )
Reklamlar

Bakan Varank’tan Kılıçdaroğlu’na Madem Faturalardan Dertlisiniz, İstanbul’da Suyu Kesik Aboneden Para Almayın

Bakan Varank’tan Kılıçdaroğlu’na Madem Faturalardan Dertlisiniz, İstanbul’da Suyu Kesik Aboneden Para Almayın

 

Muhalefetin son zamanlarda yaptığı hareketlerin tamamen şovdan ibaret olduğunu savunan Sanayi ve Teknoloji Bakanını Mustafa Varank, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na şu sözleri dile getirdi “Madem faturaları bu kadar düşünüyorsunuz. İstanbul'da suyu kesilen 400 binden fazla aboneden para almayın.” sözlerini dile getirdi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektiriğinin kesilmesi ile başlayan ve daha sonrasında elektriği kesilen aileleri evlerinde ziyaret etmesiyle devam eden tartışma günden güne giderek büyüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iktidar tarafından son yanıt Sanayi ve Teknoloji Bakanını Mustafa Varank’tan geldi. Mustafa Varank Kemal Kılıçdaroğlu’nu şov yapmakla suçladı.

 

“Böyle Yalanlarla Siyaset Yapılmaz”

 

Muhalefet tarafından büyük tartışmaya yol açan bu olayı Sanayi ve Teknoloji Bakanını Mustafa Varank şu şekilde açıklamıştır: “Muhalefet bir tiyatro oynuyor, şov yapıyor. Yok elektrik parasını ödemediği için evinin elektriği kesiliyor. Bu şovu devam ettirmek için Ankara Keçiören'de bir eve gidiyor. Aslında evin elektrikleri açık, Kılıçdaroğlu  gitmeden önce ışıkları kapatmışlar  gittikten sonra da ışıkları açmışlar. Böyle tiyatrolarla yalanlarla siyaset yapılmaz.” sözlerini dile getirdi.

 

“İstanbul’da Suyu Kesilenden Para Almayın”

 

 

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenen Mustafa Varank, “Madem faturaları bu kadar düşünüyorsunuz? İstanbul'da suyu kesilen 400 binden fazla aboneden para almayın. Aynı şekilde Adana'da İzmir'de suyu kesilenlerden paralarını almayın. İşte burada bir tiyatro var, yalan var. Vatandaşı aldatma var.“ ifadelerine yer verdi.”

 

“Terör Örgütleriyle İşbirliği Yaptıklarını Biliyoruz”

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde çalışan bir personelin terör ile alakalı gözaltına alınmasına da değinen Bakan Varank, bu kişinin kandilde PKK’lılarla çekilmiş fotoğrafları olduğunu belirtti. Demokrası adına belediyelerde seçim kazandıklarını iddia eden kişiler için ise Bakan Varank, “Nasıl terör örgütü mensupları ile işbirliği yapıp seçimlerde beraber hareket ettiklerini gayet iyi biliyoruz. Nasıl terörden yana duran partilerle beraber iş tuttuklarını biz gayet iyi biliyoruz. İşte bugün o belediyeyi aldıklarını, terör örgütü üyeleriyle fotoğrafları çıkan insanlar aslında o işbirliğinin diyeti mesabesinde.” sözlerini dile getirdi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu’nun bayramlaşma afişleri kimliği belirsiz kişilerce toplatıldı! Özgür Özel görüntüleri TBMM’ye taşıdı MİLLİ Savunma Bakanlığı’ndan açıklama: 10 terörist etkisiz hale getirildi Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanlığı çıkarmasının akustikleri sürerken Bakan Nebati'den Soylu'ya dikkat toplayan ziyaret Finlandiya ve İsveç’in NATO Başvurusundaki Detay Gözlerden Kaçmadı