All News
21 Haziran 2020 ( 4305 izlenme )
Reklamlar

ALTAY TANKI GERÇEKLERİ

ALTAY TANKI GERÇEKLERİ

ARSLAN BULUT: AKP çürürken, devleti de çökertiyor!


Yeniçağ Gazetesi yazarı Arslan Bulut, 2017 Yılında yer tarih bildirerek çok çarpıcı bir açıklama yapmıştı.
 Geldiğimiz noktada bütün dedikleri bir bir ortaya çıktı.

İŞTE 2017 YILINA AİT O YAZISI


Katar meselesinin konuşulduğu şu günlerde, hemen hemen her gün şehit verdiğimiz bugünlerde kamuoyuna yapılan bu açıklamanın duyurulması gerektiğine inanıyoruz.

İŞTE ARSLAN BULUT'UN KAMUOYUNA YAPTIĞI ÇARPICI AÇIKLAMA:

"OTOKAR ALTAY TANKI İÇİN TÜM HAZIRLIĞI YAPMIŞTI"

Koç'a ait Otokar şirketi, "Millî Ana Muharebe Tankı Altay"ın prototiplerinin tasarlandığını ve Sakarya fabrikalarında üretildiğini açıklamıştı. 2015 yılında da seri üretime geçilecekti. Öyle ki prototip üretmekten dolayı Mustafa Koç'un düzenlediği törene, Başbakan olarak Tayyip Erdoğan da katılmıştı"

"OTOKAR'IN TEKLİFİ REDDEDİLDİ"

"Sonradan Ali Koç da "Altay'ın seri üretimi için gerekli bütün altyapıyı planlama ve programlamayı yaptık. Düğmeye basıldığı andan itibaren seri üretim için 1822 ay arasında Otokar olarak seri üretime geçebileceğiz" diye konuşmuştu. Derken teklifin uygun bulunmadığı ve tank üretimi için ihaleye çıkılacağı bildirildi!"

"MEĞER SANCAK, KATARLILARLA BİRLİKTE HAZIRLANIYORMUŞ"

BMC Yönetim Kurulu Başkanı  ve havuz gazeteleri Akşam, güneş ve star'ın sahibi Ethem Sancak, Bakanlar Kurulu'nun BMC'ye savunma sanayi kenti inşa etmek üzere SakaryaKarasu'da 2 bin 500 dönüm arazi tahsis ettiğini açıkladı. Sancak, Erdoğan'ın da desteğiyle Katarlıları ikna ettiğini ve Katar Silahlı Kuvvetleri'nin BMC şirketinin yarısını almayı kabul ettiğini de bildirdi. Sancak, daha sonra yerel bir ortak aradığını ve karşısına Rizeli iş adamı Talip Öztürk'ün çıktığını, BMC'yi ayağa kaldırdıklarını anlattı. "

"SAVUNMA SANAYİNDE SANCAK FAKTÖRÜ"

"Sancak, uzun vadeli 5 yıllık strateji planı yaptıklarını belirterek, "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ihtiyaç duyduğu, kara alanındaki her türlü ihtiyacına yüzde 100 yerli ürün üreterek cevap verecek bir strateji yaptık. Böyle bir amacımız var. Tanktan, füzeye her şeye talip olacağız. Buna hazırlanacağız." dedi.

"SANCAK İHALEYE GİRMEYE HAZIR"

"Ethem Sancak, "Orada çok ciddi planlarımız var. Savunma Sanayii Müsteşarlığı Türkiye'nin güzide şirketlerinden birine 34 yıl önce 500 milyon dolar sübvansiyon yaparak 5 tane tank modeli ürettirdi. Altay tankı... Bu firma prototipleri başarıyla üretti ve teslim etti. SSM seri üretim için ihale açacak. Biz de ihaleye girmek için hazırız ve talibiz." diye konuştu."

"KARA SANCAK'A, HAVA BAYRAKTAR A MI"

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, "BMC'yi hava araçlarında da görecek miyiz?" sorusu üzerine, "Biz karada olacağız. O alanda iş yapanlar var. Bayraktarlar olağanüstü iş başardı. 'Her şeyi ben yapacağım' demek olmaz. Biz kara araçlarındayız, havayı da, denizi de başka birisi yapacak." şeklinde konuştu.

"TA BAŞTAN KATAR'A KARAR VERİLMİŞ, KATAR ORTAKLARINA DA"

"İhalenin sonucu şimdiden belli yani! Karada, havada, denizde kimin ne yapacağı da belli?İşin başında, siyasi irade olarak Katar ile ortak Altay tankı üretmeye karar vermişsiniz. Bunun için bir şirketi kendi adamınıza satın aldırıyorsunuz, ortak da buluyorsunuz.  

Peki o halde ihaleye ne gerek var?
Katar ile ortaklığınız, bu ülke ile ilgili siyasi krizdeki kararlarınızı da etkilemez mi?

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Afyonkarahisar Valiliğine atanan Kübra Güran Yiğitbaşı, Türkiye’nin ilk başörtülü valisi oldu 'Tweet atmaktan yatan bir Allah'ın kulu yok' diyen akepe'li bozdağ'a Atilla Taş'tan yanıt Peker Sessizliğini Bozarak 2 Mehmet'i Hedef Aldı: 'Görüşeceğiz Ulan!' İhracatçı seçimlerinde büyük olay