All News
11 Ocak 2022 ( 1486 izlenme )
Reklamlar

Şort giyen genç kızı darp eden Ercan Kızılateş serbest!

14 Haziran'da Pendik minibüsünde şort giydiği için üniversite öğrencisi Asena Melisa Sağlam'ı darp eden Ercan Kızılateş, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. 

Mahkeme ise şüphelinin serbest bırakılmasına karar verdi.

14 Haziran'da Pendik minibüsünde şort giydiği için üniversite öğrencisi Asena Melisa Sağlam'ı darp eden Ercan Kızılateş, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Saldırganın 'vergi kanununa muhalefetten' suçlu bulunduğu ve 3 yıl 9 ay hapis cezası aldığı ve 20 Haziran'da tutuklandığı ortaya çıkmıştı.

Kızıltateş hakkında genç kıza yönelik saldırıya ilişkin 'tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakılma' kararı çıktı.

Mahkeme, Kızılateş'e yönelik tutuklama istemini, suçun "basit yaralama" kapsamında kalma ihtimalini gerekçe göstererek reddetti. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mircea Lucescu A Milli Takım'da Sedat Peker'den 100 tweet: Üç ayrı yapıyı anlattı. 'Diğer gizli ortağını sonra konuşacağız' Kılıçdaroğlu'nun yayınladığı video sonrası, Resmi Gazete'de yayınlanan ÖTV kararı yeni bir tartışmayı tetikledi. Mersinli Üreticinin Yüzünü Bu Sene Erik Güldürdü