All News
05 Ocak 2022 ( 592 izlenme )
Reklamlar

Akepe'nin bakanı: 'İstanbul'u bu hale getiren CHP'

Akepe'li Özhaseki, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek 2017 yılında çevre ve şehircilik alanında yapılan çalışmalar ve 2018 yılı hedefleri hakkında konuştu.

Toplantı sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bakan Özhaseki gelen soru üzerine,  Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da yatay mimariye gidilmesi yönündeki açıklamasına ilişkin, "Bir yerin planları seneler sürüyor. Bundan sonra planlar yapılırken çok daha yatay ve doğaya dönük bir ortam oluşturulması hedefleniyor. Mahalle dokusuna dönüşme dönemi başlıyor. Ama elbette biraz zaman alacak. Bu hepimizin çok hoşuna giden bir emir ve yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.


Özhaseki, Abdullah Gül'ün üyeliğin konusundaki değerlendirmesi sorusuna, "KHK'larda imzalar var, ben imza atarken titizlenirim. Bizim çok iyi niyetle yapmış olduğumuz bir çalışma var. 

Başka yerlere çekilmesini hiç uygun bulmuyorum" yanıtını verdi.

Özhaseki kaçak yapılaşma ile ilgili CHP'ye serzenişte bulunarak, Cumhurbaşkanımızın da dile getirdiği İstanbul'a ihanet konusu. 90'lı yıllarda İstanbul'u bu hale getirenler kimler, niye üstlerine suçu almıyorlar? 

İstanbul'u bu hale getirenler 4 dönem CHP belediyesi. 1994'e kadar CHP var. İstanbul'a ihanet ederken kendilerini hiç suçlu hissetmiyorlar mı?" 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fed’in takip ettiği enflasyonda yeni rekor Petrol fiyatları düşüşte S. Peker, sözde gazetecilere seslendi: Soramazsınız ki, çünkü sizin namusunuz maaşınız kadar Tayyip'in meşrubat tesisi açmasını savunmak için şekilden şekile giren ak trollerle alay edildi