All News
11 Ocak 2022 ( 507 izlenme )
Reklamlar

Akepe'li belediye Başkanı Menderes Türel, doğasına sahip çıkan yurttaşlara: ''Zavallılar'' dedi

Antalya'nın akepe'li Belediye Başkanı Türel, Göçmen Park'ın otopark olmasını istemeyen yurttaşlar için "Zavallılar otopark projesini engelleyemeyecek" dedi.


Daha önce aynı yer için semt sakinlerine referandum yapıp hayır oyu çıktıktan sonra projeden vazgeçtiklerini söyleyip sonra U dönüşü yapan adı geçen akepe'li, Projelerinde hiçbir ağaç kesilmediğini öne sürdü.
 Türel,yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 
“Ağaçların hepsini naklederiz ve nereye naklettiğimizi söyleriz. Ayrıca bu naklettiğimiz ağaçlar yeniden bu park alanında çok farklı, çok daha güzel bir peyzaj projesi içerisinde değerlendirilecek. Biz burada park altına otopark yapıyoruz,  bir gerekçe bile sunmadan 'biz burayı istemiyoruz' demeye hakları yok. Burası kimsenin babasının çiftliği değil, burası bir demokratik devlet düzeni ile işleyen güçlü bir kamu iradesinin bulunduğu bir şehir. O yüzden Antalya'ya hizmet etme noktasında bu zavallılar bizi engelleyeceklerini zannediyorsa dediğim gibi buradan onlara ekmek yok."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bahçeli: Türkiye'ye bakıyorum, içim acıyor. Geleceği düşünüyorum, keyfim kaçıyor Ali Türkşen, Meral Akşener liderliğinde kurulacak partinin logosunu açıkladı Akşener'in "Yerel seçimlerde her parti ayrı ayrı oy kullansın" çağrısı siyasette nasıl yankı buldu? Askerlere at eti yedirdiklerini itiraf etti