All News
05 Mayıs 2022 ( 31 izlenme )
Reklamlar

Elon Musk’tan İş İnsanları ve Hükümet Çalışanlarına Kötü Haber! Twitter’a Girmek İçin Ücret Ödeyecekler

Elon Musk’tan İş İnsanları ve Hükümet Çalışanlarına Kötü Haber! Twitter’a Girmek İçin Ücret Ödeyecekler

 

Tüm dünya tarafından çok fazla kullanılan sosyal medya platformu Twitter’ı 44 milyar dolar karşılığında satın alan dünyanın en zengin insanı Elon Musk, platformun birkaç kullanıcısı için ücretli olmasını dile getirdi. İş insanları ve hükümet yöneticileri ve çalışanlarının Twitter platformunda kalmaları için cüzi bir ücret ödemeleri gerekeceğini dile getiren Elon Musk, sosyal medya devinin “sıradan kullanıcılar” için ücretsiz bir şekilde kullanabileceklerini dile getirdi. Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter’daki iş insanları ve siyasette görevli olan kişilerin Twitter’da kalmaları için “cüzi” bir miktar para ödemeleri gerekebileceğini dile getirdi. Elon Musk’tan gelen bu açıklama 44 milyar dolarlık devralma teklifini, Twitter’ın yönetim kurulunun kabul etmesiyle başladığı söyleniyor.

 

 

“Sıradan Kullanıcılar” İçin Ücretsiz Olacak

 

Dünya’nın en zengin adamı ve Twitter’ın sahibi Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter’ın “sıradan kullanıcılar” için her daim ücretsiz olacağını söyledi. 50 yaşındaki Elon Musk, daha önce Twitter’ı yeni özellikler ile daha da geliştirerek her zamankinden daha iyi hale getirmek istediğini söylemişti. Bu geliştirme çabalarına devam eden Elon Musk, ilk adımı böyle bir ücretlendirme koyarak uygulamaya başladı. Şimdi gözleri ileriki günlerde neler olacağına çevrildi.

 

Elon Musk Çekiciliği Arttırmak İçin İyileştirme Yapacak

 

Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter’ın ılımlılık politikalarının ifade özgürlüğü için bir tehdit oluşturduğunu dile getirerek, “niş” bir platform olarak tanımladığı platformun çekiciliğini arttırmaya yardımcı olacak iyileştirmeler yapmak istediğini dile getirdi.

 

Değişiklik Yapmayı Önerdi

 

Sosyal medya platformu Twitter’a yeni özellikler getireceğini dile getiren Elon Musk, yeni premium abonelik hizmeti olan Twitter Blue’da ücret indirim de dahil olmak üzere değişiklikler önerdi. Twitter, ücretli ekstra hizmetin “tweet’i geri al” butonu, yer imleri ve okuyucu modu gibi özelliklere sahip olacağını söyledi.

 

Spam Botları Da Tarih Oluyor

 

Elon Musk, diğer yandan spam botlarını platformdan kaldırmak ve tüm gerçek kişilerin kimliğini doğrulamak istediğini dile getirdi. Elon Musk, Twitter’a yeni güncellemeler getirerek uygulamanın daha cazip hale gelmesini sağlayacağını dile getirdi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Son zamanların en hararetli yayını! Cem Küçük ve Ersan Şen birbirine girdi. Numan Kurtulmuş: 15 Temmuz etkinliklerine 6 milyon yurttaşımız katıldı Yarbay Mehmet Alkan'dan Bahçeli'ye: Saray çalışanı Mimarlar Odasından açıklama: Yaşanan seller doğal afet değildir