Zonguldak'ta Kar temizleme aracındaki şahıs: 'Şurası Chp'lilerin evi, karları oraya dök'

8856 izlenme 30 Ocak 2022
Reklamlar
HAİNLİKTE SON  NOKTA
Zonguldak'ta Kar temizleme aracındaki şahıs: 'Şurası Chp'lilerin evi karları oraya dök''

Türkiye’nin birçok yerinde geçen hafta yoğun kar yağışı yaşandı. Kardan kapanan yolların açılması tartışmasına İstanbul’dan sonra Karadeniz Ereğlisi de katıldı.  

26 Ocak’ta Karadeniz Ereğli Süleymanlar Mahallesi’nde yerel yandaş bir medya sahibi ve oğlu, CHP’li Ereğli Belediyesinin ayrım yaptığını, kardan kapanan yolları açmadığını iddia eden bir yayın yaptı. 

Yayında bir tırın dorsesinden indirilen kepçeyi gösteren şahıs, ‘Kepçe, Zonguldak’tan geldi, Özel İdare başkanlığından. Ereğli Belediye Başkanı Süleymanlar Mahallesi yolunu açmıyor, görüyorsunuz, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile özel ekip gönderildi” diyor. şahıs bunu söylerken görüntülerde, kepçenin indiği yolun kardan temizlenmiş olduğu, hatta araçların kepçenin inmesini beklediği görülüyor. 

Ancak yandaş yayına şöyle devam ediyor: “Ereğli Belediyesinin göndermediği kepçeyi Sayın Cumhurbaşkanımız talimatıyla, biz bilgi vererek özel açtırıyoruz, kepçeyle yolları. Bu Ereğli Belediye Başkanı Süleymanlar Mahallesi yolunu açtırmıyor”.   
iftiracı yandaş yayına devam ederken arka planda bir kadının, “Ak Parti Belediye başkanı…” şeklinde sesi duyuluyor, bunun üzerine şahıs “ Şu an AK Parti Belediye Başkanı kepçeyi gönderdi mahalleleri açtırıyoruz. Bu Ereğli Belediye Başkanı ne yapıyor?” diyor. Bu arada aynı kadının “ben söyleyeyim …” ve “Ta Zonguldak’tan ekip getirttik” diye sesi duyuluyor.      

Olay bununla da kalmıyor, şahıs kepçeye çıkarak, kepçe operatörüne CHP’li kişilerin evlerini gösteriyor ve karla kapatmasını söylüyor. 

iftiracı şahıs ile operatör arasında geçen konuşma şöyle: 
 - Senden bir ricam var, karları şu evin önüne atar mısın?  
- Tamam   
- Şu ikinci evin önüne at, şurası.  
- Şöyle boşluğa mı?  
- He oraya, önünü kapatalım, onlar CHP’li. Kapat orayı inadına.  Operatöre kepçeye kar doldurtarak CHP’li kişilerin evlerinin önüne yığmasını isteyen şahıs şöyle devam ediyor: 
“Şu evin önünü kapatabilir misin, CHP’li o CHP’li, kapat onu, kapat baba onu boş ver, biz Cumhurbaşkanına bağlıyız, kapat abi orayı, kapat abi orayı, kapat abi, kapat. Tamam, kapat”. Yol kenarına park etmiş bir aracın etrafına başka yerden kepçeyle getirdiği karları yığdırıyor: “Al da önüne doğru dök, karı topla önüne at, senden rica ediyorum, arabaya atmazsın, Allah aşkına at önüne, şuraya üsttekine at, bunlar CHP’li, arabaya dikkat et, kaldır at önüne, al onu, hah kalsın öyle, kalsın öyle”. Operatör talimatı aynen yerine getiriyor ve topladığı karları bu sefer de arabanın önüne yığıyor. 

BELEDİYE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK 

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı görüntülerle ve yayınla ilgili pazartesi günü suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Faruk Deniz imzasıyla yapılan açıklamada, görüntüler dakika dakika deşifre edilerek, canlı yayının yapıldığı alanda inceleme yapıldığı belirtiliyor. Yapılan yayın ile CHP’li belediyeyi başarısız göstermek, AKP’li belediyeyi yüceltmek istendiği belirtilen açıklamada, “Hatta aynı sokakta kendilerine komşu olan binanın girişi ile bir aracın çevresine siyasi görüşleri nedeni ile kar yığdırarak farklı siyasi görüşten olanlara yönelik nefret ve ayrımcı bir tutum sergilenmiştir” denildi. Açıklamada, yayında işlenen nefret suçuna işaret edildi:  “Ortaya konan eylemle aleni bir şekilde halkın bir kesimine yönelik nefret oluşturma, halkın bir bölümü bakımından ayrımcılık yapmak ve nihayet halk kin ve düşmanlığa sevk edilmek istenmiştir. Kara bir propaganda ile tehlikeli bir provokasyona girişilmiştir.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Emin Çapa anlatımıyla Kapitalizmin 47 saniyelik özeti Tayyip'in Oğlu: Cumhurbaşkanımız geçmiş önümüze yara yara gidiyor, arkayı iyi desteklememiz lazım İSTİKLAL MARŞINI ARAPÇA OKUTTULAR Gökçek'in Seviyesizliği Yandaş Gazeteci Selvi'yi Bile İsyan Ettirdi