Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e Haller Gençlik Merkezi önünde saldırı düzenlendi.
Alınan bilgiye göre, Eski Bağlar Mahallesi Üniversitesi Caddesi'ndeki açık hava parkından yürüyerek geçen Büyükerşen, bu sırada bir iş yeri sahibiyle henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sözlü tartışma yaşadı.
Tartışmanın devam ettiği sırada, iş yeri sahibinin yanında bulunan bir kişi, silahını çıkardıktan sonra Büyükerşen'i darbetmeye çalıştı. Etraftakilerin araya girmesiyle Büyükerşen olay yerinden uzaklaştırılarak Haller Gençlik Merkezi'ne götürüldü.
Olay yerine gelen polis ekipleri, Büyükerşen'in ifadesi doğrultusunda saldırganları arama çalışması başlattı. CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Büyükerşen'in durumunun iyi olduğunu aktardı.

Yılmaz Büyükerşen'e saldıran kişi Mahfuz Banlı. Kaçan saldırgan Mahfuz Banlı ve adamlarının yakalanması için çalışma başlatılırken, polis çevredeki güvenlik kamerası ve MOBESE görüntülerini incelemeye aldı.
Kılıçdaroğlu: Bana karşı bel altı kampanya yapıyorlar368 izlenme
KAMPA TEZEK DÖKEN KİŞİNİN CEZASI BELLİ OLDU665 izlenme
Rusya’dan tahminlerin üzerinde faiz düşüşü55 izlenme
Perinçek, Meral Akşener ve İYİ Parti'ye çağrı yaptı618 izlenme
TAYYİP'TEN U DÖNÜŞÜ İÇEREN LOZAN AÇIKLAMASI2169 izlenme
ERKEN DOĞUMA ZORLANMIŞ KONTROLLÜ DARBE1042 izlenme
SOSYAL MEDYADA BİR YASAK DAHA DELİNDİ!634 izlenme
Her 10 şirketten 9'u uzaktan çalışma konusunu gündeme getiriyor64 izlenme
İmamoğlu – Ali Koç Polemiğinde Bir Diğer Gelişme! Fenerbahçeli Fazıl Say’dan Tepki İçeren Sözler
Feyzioğlu: 'Nuriye ile Semih'i evlat edinecek sempati içinde olmamı kimse beklemesin'
Rusya’dan Japonya’ya yaptırım kararı
Kafede yabancı isimleri eleştiren Sarıgül'e bir vatandaşın sorusu beklemediği yerden geldi.