Özgür Özel, akp'liler tarafından saldırıya uğradıkları anları anlattı.

1143 izlenme 08 Ocak 2022
Reklamlar
Özgür Özel, Akp'liler tarafından saldırıya uğradıkları anları anlattı.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'te yaşanan kavgada burnundan yaralandı. Özel, kavgaya ilişkin olarak, "Bugün uyanıkça yazılmış bir senaryonun Genel Kurul ayağını izliyoruz. Tek kişilik dev kadro" dedi.

İçişleri Bakanlığı'nın 2022 bütçesi görüşülürken CHP'li Erkan Aydın'ın sözlerine Süleyman Soylu'nun yanıt vermesi üzerine başlayan kavgayı anlatan Özel, "Bugün uyanıkça yazılmış bir senaryonun Genel Kurul ayağını izliyoruz. Tek kişilik dev kadro. Komisyonda sürekli kavgayı provoke etmişti. Bugün de milletvekilimiz konuşurken, tutanaklardan ne dediyse okuyor, kendisi hakaret ediyor. Havada uçuşan laflarla ortamı geriyor, kavga çıkarıyor. Biz bunu izah ettik, kendisi de uyarıldı" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tayyip: 'Koyun Ne güzel yedim demez, yemini yer sindirir yün ve süt verir' Video çekerek duygu sömürüsü yapıp yardım istedi, yardım yağınca bakın ne yaptı Tayyip: ''Bir kaç Şehidimiz Var'' Plajdaki Kadınların Fotoğraflarını Çeken Suriyelilere halk tepki gösterdi, Polis tepki gösterenlerin üzerine yürüdü..