PEKER'DEN YİNE ŞOK VİDEO

2350 izlenme 26 Mayıs 2021
Reklamlar
Süleyman Soylu'nun dün canlı yayına çıkmasının ardından Suç örgütü lideri Sedat Peker, bugün Twitter hesabından Süleyman Soylu'ya seslenerek "süslü süleyman, saat akşam altıda sana bir hediyem var" ifadelerini kullanmıştı.

Sedat Peker sosyal medya hesabından "Bir gram namusun varsa istifa edersin!” başlığı ile "süleyman soylunun Habertürk canlı yayınında tanırım, arkadaşım dediği Reşat Hacıfazlıoğlu’yla telefon görüşmem. Bir gram namusun varsa o koltukta oturma" diyerek yeni video yayımladı. Sedat Peker, Hacıhafızoğlu telefon görüşmesinde Peker'in "Berat Beyle ilgili 'durdur' dedi durdurduk, 'yayınla' dedi yayınladık" dediği görülüyor. Peker görüşmede Hacıfazlıoğlu'dan aracılık yapmasını Soylu'nun babası ile de konuşmasını istiyor. Hacıfazlıoğlu'nın Peker'e "Sen bu Ağar'a karşı zaten şey yaptın, biz 6 ay nöbet tuttuk o ilde ya. Böyle bir şeyi nasıl yaptı ben de hayret ettim" dediği görülüyor.

"OTURDUK KONUŞTUK"

Sedat Peker'in Soylu'nun açıklamasında kendisine "pislik" demesi ile ilgili "Yav ama o pislik oldu mu abi ya?" dediği görülen videoda Hacıfazlıoğlu'nun "Onu ağzından kaçırdı sanıyorum ya. Onu ağzından kaçırdı reis. Ben onu bugün ... oturduk konuştuk" dediği görülüyor.

Peker'in "Abi Ankara'ya git bu işleri toparla. Bu adamın yüzünde biz.. bu kadar ona yarıyordu bütün onun düşmanlarını diskalifiye ettik" demesi üzerine Reşat Hacıfazlıoğlu "Evet. Burada çok üzerine geldiler.. Onunla konuşacağım. Nasıl öyle bir şey söyledi şaşırdım" diye yanıt veriyor.

Peker'in "Bizim Berat Bey'e olan şeyimiz onun için biliyorsun" ifadeleri üzerine Hacıfazlıoğlu "Biliyorum bilmez olur muyum? Burada da çok üzerine geldiler. Bunun böyle bir şey yapmasından ben de çok hayret ettim. Bu kadar kendini taşıyan bir adam nasıl böyle bir kelime kullandı şaşırdım ben de" dediği görülüyor.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu Haftalardır Söylüyordu. Atatürk Havalimanı Sahra Hastanesi Oluyor Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın Bir Yalanını Daha Ortaya Çıkardı Akp'li Kağıthane belediyesi zabıtalarının bir seyyar satıcıya toplu saldırı görüntüleri büyük tepki topladı. Yalan Söyleyen Birini Nasıl Anlayabiliriz? Başlıklı Video Sosyal Medyada İlgi Gördü