Milleti Tehdit eden Kadın

31001 izlenme 12 Mayıs 2022
Reklamlar
Halk tv.de yayınlanan bir programda gazeteci İsmail Saymaz,  Milleti Ölümle Tehdit eden o meczup Kadının Maskesini Düşürerek çok önemli bilgiler verdi.
O kadın "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk... Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır." demişti.
Bu sözlerinden dolayı Rtük'ün ceza uygulamadığı ve hala elini kolunu sallayarak dolaşan kadına en ufak hukuki ceza verilmezken Canan Kaftancıoğlu'na attığı twitlerden dolayı ceza verilmesi büyük tepki yarattı.

O kadının skandal sözlerinden sonra Halk tv.de yapılan program

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu, Yeni açılacak tramvay hattı hakkında bilgi verdi: 'Tramvay projesindeki hatayı düzeltmek için.' Ekrem İmamoğlu'ndan Tepki: Israrla bize tek bir hasta verisi vermiyorlar. Peker'in 7. videosunda yer alan S. Soylu hakkındaki söz ve iddialarının tamamı Van'da 3'ü İran'dan giriş yapmış 5 kişi yüksek ateş nedeni ile tedavi altına alındı