Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tarihi konuşma

2291 izlenme 03 Kasım 2020
Reklamlar
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tarihi konuşma.


Biz bu güne kadar ‘Ey Erdoğan biz raporu sunduk sen bir şey yapmadın’ demedik. Dönemin Başbakanı Erdoğan'a bu rapor sunuldu, İstanbul Valiliği'ne ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne de gönderildi. O rapor raflarda tozlandı.
Para yok mu? Para var. Özel İletişim Vergisi. Çıktığı tarihten bu yılın eylül ayına kadar toplanan para 35 milyar dolar.
Siz bununla deprem riskini en azına indirebilirsiniz. 'Deprem vergisi nereye gitti?' diyorum, kıyamet kopuyor. 'Harcanması gereken yere harcandı' diyor Erdoğan.
Bana hesap vermeyeceksin sen, millete hesabını vereceksin. Dünyanın en mükemmel raporunu sundular sana, 3.5 saat dinledin. Nereye gitti bu para? Suriyelilere para çok, 50 milyar dolar harcandı."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Vekilliği Düşürülen Gergerlioğlu'ndan akp'li meclis başkanı hakkında şok iddialar. ''Evraklara sahte video ekletmiş'' Tacizci tarikatçının, 'Efendinin Yaptığı Sorgulanır mı?Sorgulanırsa Tarikat Olmaz.' dediği görüntüler ortaya çıktı Geçinemiyoruz Diyen Minibüsçülere Tayyip'ten Cevap: 'Bu bana inandırıcı gelmedi al bu keyif çayı için' Bir Vatandaşın Çok çarpıcı tespitleri sosyal medyada yankı uyandırdı