Akepe'li yandaşın diğer yandaşların kirli çamaşırlarını ortaya döktüğü video tekrar gündemde

14561 izlenme 03 Ekim 2020
Reklamlar
Fatih Tezcan'ın medyayı karıştıracak iddiası yeniden gündemde. 
İktidara yakın isimlerden Fatih Tezcan,  yandaş ekranlarda sık sık akepe propogandası yapan Özışık kardeşlerin şantajla belediyelerden vurgun yaptığı iddiasını dile getirdi. 

Tezcan paylaştığı videoda, isim vermeden Özışık kardeşlerin akepe’li belediye başkanlarına şantaj yaparak tehdit ettiğini ve bu yolla maddi kazanç elde ettiğini ifade etti. Tezcan şu ifadeleri kullandı: "Bir yazar gidiyor bir belediye başkanını tehdit ediyor, onun ardından seminer dizisi veriyor ilçede! ‘Belediye başkanı görevden alınacak’ diye yazıyor ağabeyi internet sitesinde, kardeşi diyor ki; 'Abim öyle yazıyor ama benim site ile ilgim yok' diyor. 'Ne yapmak lazım' diyor buna belediye başkanı, 'Burada bir seminer yapalım' diyor, iki kişi... 400 bin liralar... 'Bu dönem olmaz ama' diyor belediye başkanı 'Yeni dönemde'... 'Yoksa devam edeceğiz yazmaya' diyor, belediye başkanı da çıkarıyor veriyor 200, 300, 400 bin lira. Bunu alan yazar her gün namus satıyor medyada..

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fizik Mühendisi Dr. Canan Dağdeviren: Sonsuz motivasyon kaynağım, Mustafa Kemâl Atatürk’tür Bir Tv. kanalında Yayınlanan Haber 2 dakikada Adaletin getirildiği noktayı özetlemiş Fatih Portakal'dan Adrese Teslim Sözler: 'Bu fotoğrafı Yok Edemezsiniz' Tayyip: Ülkemizin dört bir yanına cami inşa etmeye devam edeceğiz.