CHP Sözcüsünden çok çarpıcı bir konuşma: Ülkeyi Kataristan Yaptılar

402 izlenme 28 Haziran 2021
Reklamlar
Faik Öztrak:Zaten koskoca memleketi Katar’ın üstüne yaptılar. Ülkemiz oldu Kataristan…  Borsa İstanbul’un yüzde 10’u Katar’a satıldı. Digitürk Katar’a satıldı. BMC Katar’a satıldı. Tank Palet Katar’a satıldı. Bankalar, finansal aracı kuruluşlar Katar’a satıldı. Kanal İstanbul güzergâhındaki kupon araziler Katar’a satıldı. Şimdi de bu kadar malı mülkü korusun diye, 36 Katar Savaş Uçağını, 250 Katar askerini 5 yıl süreyle Türkiye’de konuşlandırmaya hazırlanıyorlar. Katar’a ait bu savaş uçakları ve askerler kimi kimden koruyacak? Çıkın da şunun cevabını millete bir verin..

Faik Öztrak konuşmasında ayrıca şunları da söyledi:
Amerika ne F-35’leri veriyor, ne de 1,5 milyar doları iade ediyor. Peki, Saray’daki kibirli adamın gıkı çıkıyor mu? Amerika Birleşik Devletleri, kendi Hazinesinden çıkan 133 milyon dolarının peşini bırakmıyor. Kendinden çalınan parayı, söke söke tahsil etmeye uğraşıyor. Ama Erdoğan Şahsım Hükümeti, bizim Hazine’mizden çıkan 1,5 milyar doları Amerika’dan söke söke alamıyor. Milletin hakkını söke söke alması gerekenler, bir de kıbleyi şaşırıp, haramilerle bir olup, milletin hakkının söke söke gasp edilmesinin yolunu açmaya kalkıyorlar.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akp'li şahıs: '7000 liraya çalışmak için eleman bulunmuyor' İsminin Önünde Prof. Ünvanı Olan Şahıstan Akıllara Zarar Sözler. Kemal Kılıçdaroğlu'nun tayyip'e büyük tepki gösterdiği Bu Sözleri Sansürlediler: 'Bu nasıl Kahkahadır?' Türgev'den geri alınan yerleri gasp etmeye çalışan akepe'li meclis üyelerine Ekrem İmamoğlu'ndan tepki