Kemal Kılıçdaroğlu, bir tapeyi okudu: 'Bunlarda vicdan var mı? Ahlak var mı?'

2192 izlenme 19 Nisan 2022
Reklamlar
Kemal Kılıçdaroğlu, bir tapeyi okudu.

“Burak Erdoğan, Mustafa Erdoğan, Ziya İlgen bunlar da BUMEZ diye şirket kuruyorlar Man Adası’nda. Oradan da paralar geliyor. Erdoğan ile Bilal Erdoğan arasındaki konuşmayı okuyorum size. 
Bilal Erdoğan, ‘Dün Sıtkı Ayhan geldi. Ondan sonra işte bir türlü işte doğru şekilde transfer işlemini yapamadığını bir 10 milyon dolar filan olduğunu şimdiki kadar birikenin ondan sonra onu istediğimiz zaman verebileceğini falan’ diyor. Tayyip Erdoğan oğlunun sözünü kesiyor ‘Sakın alma sakın alma 10 milyon doları sakın alma’ diyor. Bilal Erdoğan, ‘Ben almayacağım’ diyor. Tayyip Erdoğan, ‘Yok yok, hayır alma kendisi bize ne söz verdiyse onu getirecekse getirsin. Getirmeyecekse gerek yok, başkaları getiriyor da o niye getirmiyor’ diyor. 
Bilal Erdoğan, ‘Tamam babacığım’ diyor.  Bu bandı getireceğim mahkemeye. Devleti soyan insanlardan cumhurbaşkanı olur mu? Kul hakkı yiyen adamdan cumhurbaşkanı olur mu? ‘İspat edersen Cumhurbaşkanlığını bırakırım’ dedi. İspat ettik, ne yapacaksın şimdi? 50 tane kılıf uyduracaklar. 
Havuz medyası yazıyor. Ne yazarlarsa yazsınlar. Erdoğan beni tanımıyor daha bir şeyi söylüyorsam mutlaka belgesini elimde tuttuktan sonra söylerim. Millete, ‘Cumhurbaşkanlığını bırakacağım’ dedin. O zaman gereğini yap.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eski akepe'li vatandaştan şok sözler Akp'li Ağrı Belediye Başkanı ve Adamları İşçileri Darp Etti Akp Hakkında 11 yıl Önce Söylediği Sözler Yeniden Gündeme Geldi Geçtiğimiz Günlerde Saldırıya Uğrayan Siyasetçinin, saldırıyı kendisinin organize ettiğini ileri sürdü.