Provokatör Kadına Eğitimci Bile Dayanamadı. 'Beni Yayından Alın'

4430 izlenme 03 Eylül 2021
Reklamlar
 Eğitim Uzmanı Cihat Şener, okulların yüz yüze eğitime açılmasıyla ilgili yeterli önlemler alınıp alınmadığını sorgularken, “Geçen sene neredeydiniz? Niye geçen sene önlemler almadınız da bir Milli Eğitim Bakanı değiştirdik?” dedi. 
Eğitimci konuşurken araya giren provakatör kadın ise okulların açılmasıyla ilgili “moral bozması ” gerekçesiyle Şener’i üzülerek dinlediğini söyledi.  

Eğtim uzmanı bu sözlere tepki göstererek “Müsade ederseniz sözümü kesmemeniz mümkün mü acaba, Kanal sizin nasıl olsa, dikkatimi dağıtmayın. Muharrem bey beni yayından alınız” diye tepki gösterdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yaşar Nuri Öztürk'ün Çok Çarpıcı Bir Konuşması Yeniden Gündemde. 12.5 Yıl Hapse Çarptırılan Kadir Şeker olayı için sunucudan ilginç yorum 'Yurt dışında hesabım olduğu ispatlanırsa istifa ederim' KENDİSİNE 5 MİLYONLUK (TRİLYON) ARAÇ TAHSİS EDERKEN, DİĞER MAKAM ARACINI OĞLUNA TAHSİS ETTİ.