All News
11 Ocak 2022 ( 1071 izlenme )
Reklamlar

Akepe genel başkanı: 'Bu içeride olan zat ile alakalı Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın ha..'

tayyip, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun MİT TIR'larıyla ilgili soruşturmanın kendisine ulaşmasından endişe ettiğini öne sürdü. 

tayyip, Enis Berberoğlu'nu kastederek "Eğer yakında, bu içeride olan zat ile alakalı Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın ha... İçeriden değişik haberler alıyorum" dedi.

KILIÇDAROĞLU’NA ELEŞTİRİ

akepe genel başkanı sözlerine şöyle devam etti: Ana muhalefetin başındaki zat Alman basınına ülkemizi şikayet ediyor. Türkiye’de kimsenin can ve mal güvenliği yokmuş. Önce sözlerini inkar etmeye çalıştı. Bu defa ‘ben bunları her yerde söylüyorum’ diyerek işin içinden sıyrılmaya kalktı. Yazıklar olsun. Ekmeğini yediği suyunu içtiği devletine ülkesine böylesine bir ihaneti yapabilen ve yüzü kızarmadan bunu savunan zata ne desek boştur. Ankara’dan İstanbul’a yürüdü sözde Adalet Yürüyüşü yaptı. Onun yol güvenliğini bu hükümet sağladı.

'ARTIK PARLAMENTER DEMOKRASİ YOK'

"Ahde vefa bizim siyaset ahlakımızın vazgeçilmez bir unsudur. Ülkemize ve partimize ihanet edenlere karşı ne kadar öfkeliysek bu çatı altında hizmet veren tüm kardeşlerimize muhabbet doluyuz. Yeri gelir kapıda bekçi oluruz. Yeri gelir o kapıya su taşırız. Aksi takdirde bu büyük yapıyı ahenkle verimli şekilde çalıştırma imkanından mahrum kalırız. Artık parlamenter demokrasi yok. Artık yüzde 34 ile seçim kazanmak yok. Şimdi yüzde 50+1 alacaksın en az. Buna hazır mıyız?"

Ana muhalefetin başındaki zat, ülkesinin aleyhine işlediği bir suçtan dolayı halen cezaevinde bulunan milletvekili ile ilgili konunun kendisine kadar ulaşmasından endişe ettiği için şimdiden ön almaya, suyu bulandırmaya çalışıyor. Eğer yakında, bu içeride olan zat ile alakalı Kılıçdaroğlu’nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın ha… İçeriden değişik haberler alıyorum. ‘Buradan çıktım, çıktım, çıkmadığım takdirde açıklamalarda bulunacağım’ diyor içerideki zat.”





Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan Stokçuları Dur Dedi Ahmet Şık savunmasından: ''Hayır kandırılmadınız ! Birlikte bizi kandırmaya çalıştınız ! '' Cumhurbaşkanlığının kararı ile 20 ilin valisinin görev yeri değişti, 10 ilin valisi görevden alındı Avrupalı ve Amerikalı turist göreceğiz