All News
05 Ocak 2022 ( 961 izlenme )
Reklamlar

BU KADARINI DÜŞMAN BİLE YAPMAZ. AKEPE'Lİ BELEDİYE KILIÇDAROĞLU'NUN KALDIĞI YERİN SUYUNU KESTİ

Ankara’dan İstanbul’ Adalet Yürüyüşü başlatan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konakladığı Düzce’ye bağlı Kaynaşlı’daki Köroğlu Tesislerinin suyu akepe’li Belediye tarafından kesildi. Adalet Yürüyüşü’nün 12. günü gecesi Düzce’ye bağlı akepe’li Kaynaşlı Belediyesi, Kılıçdaroğlu ve CHP’lilerin konakladığı Köroğlu Tesislerinin suyunu kesti...

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kılıçdaroğlu’na su vermeyen AKP’li Kaynaşlı Belediyesini sert sözlerle eleştirdi. Tekin, yaptığı açıklamada, “Adaleti kaybettiğiniz gibi, insanlığınızı da kaybetmiştiniz! ” dedi.

15 Haziran Perşembe günü Ankara Güvenpark’tan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki adalet korteji, on ikinci günün ardından dün geceyi Bolu Dağı’ndaki bir tesiste geçirmişti.
Kortej bugün saat 08:00 sıralarında tesisten ayrılarak yoluna devam etti.

‘BELEDİYE EKİPLERİ TESİSİN SUYUNU KESTİ’

CHP’li Gürsel Tekin ise kortejin tesisten ayrılmasının ardından AKP’li Bolu Belediyesi ekiplerinin oraya giderek, işletmenin şebeke suyunu kestiğini söyledi. Bayramın üçüncü günü olduğunu ve resmi mesai saati içerisinde bulunulmadığını hatırlatan Tekin “Biz ayrıldıktan hemen sonra belediye ekipleri tesise gelmişler ve bayram demeden seyran demeden işletmenin şebeke suyunu kesmişler. Biz adalet için yürüyoruz ama vicdanın da bittiğini böylece anlamış olduk. Tesis bizi ağırladığı için AKP’li belediye tarafından resmen cezalandırıldı” diye konuştu. Belediye ekiplerinin hangi gerekçeyle tesisin suyunu kestiklerine yönelik ise açıklama yapılmadı.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Terör Olaylarını Bastıran Sivillere Yargı Muafiyeti Stokçuluğa hapis cezası geliyor Siyasi lobiyi harekete geçiren iddia: Tansu Çiller seçimden aylar önce parti kurmaya hazırlanıyor S. Peker Bu Seferde Kirli İlişkileri Yazdı