All News
05 Temmuz 2017 ( 1960 izlenme )
Reklamlar

Adalet Yürüyüşünde Mafyanın Provokasyon Timi

Adalet Yürüyüşü 20. gününde organize suç örgütü liderliğinden hükümlü Sedat Peker’in adamları tarafından protesto edildi. Görüntüler sosyal medyadan paylaşıldı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı “Adalet Yürüyüşü”nün  20. gününde, İzmit’e giren korteje protestolarla karşılaştı. Bu protestolar arasında en dikkat çekeni ise kortej Derince alt geçidinden geçerken ellerinde “Sedat Peker” yazılı plaka tutan grup oldu. Plakanın yanı sıra AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın posteri ile birlikte ülkücü işareti yapan grubun barış Bildirisine imza atan akademisyenleri ölümle tehdit eden, organize suç örgütü liderliği hükümlüsü Sedat Peker’in adamları olduğu anlaşıldı.

Adalet Yürüyüşü’ne ‘Organize’ protesto

Organize protestoda elinde Sedat Peker yazılı plakayı tutan protestoculardan biri de Özgür Altay isimli bir kişiydi…

‘Organize’ protestoyu sosyal medyadan paylaştı 

O protestocu, sosyal medya hesabından “Alın size adalet” diye yazarak o anların görüntülerini paylaştı. Üzerinde “Sedat Peker” yazan plakayı tutarak kalabalığa doğru bağırdığı görülen Özgür Altay’ın Peker’e en yakın isimlerden biri olduğu anlaşıldı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Feyzioğlu: 'Nuriye ile Semih'i evlat edinecek sempati içinde olmamı kimse beklemesin' Şarkıcı Harun Kolçak hayatını kaybetti Rusya’dan tahminlerin üzerinde faiz düşüşü Resmi talimat: Öğrencilerin en az yüzde 35'ini imam hatiplere kaydedin!