All News
11 Ocak 2022 ( 385 izlenme )
Reklamlar

Zamlara yandaşlar bile isyan etti.

Hükümete yakın yayın organlarının çoğu zam haberlerini görmezden geldi. yandaş yazar ve televizyon yorumcuları sosyal medya hesaplarından tepki gösteriyormuş gibi yaptı..


Tayyip Erdoğan’ın ekonomiden sorumlu Başdanışmanı Cemil Ertem ise Milliyet gazetesindeki köşesinde OVP’nin maliye tarafındaki vergi artışlarını gereksiz ve sakıncalı bulduğunu öne sürdü..



İktidarın basındaki sözcülerinden Ersoy Dede sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada MTV %40 arttı mobilya ve beyaz eşya vergi indirimi bitiyor. Ama Asgari ücret % 8, memur zam 4 + 3,5 bakalım 2019a kadar başka neler olacak? şeklinde mesaj atarak gaz alma operasyonu yaptı

Yandaş Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan ise “Motorlu Taşıtlar Vergisine %40 zam az olmuş. Yaptı mı şöyle %300 falan yapacaksın ki gözümüz zam görsün.” ifadelerini kullandı.


Hükümete yakın televizyon yorumcusu Fatih Tezcan “Bu vergi paketi falan değil halkı kendimizden nasıl soğuturuz paketi. Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne %40 zam’ın başka izahı yok. Düzeltilmeli.” diye tepkisini dile getirdi. 




Hükümete yakın televizyon yorumcusu Fuat Uğur ise “Varolan orta sınıfı da kaybetmek için daha ne yapılabilir diye düşünülmüş özel bir vergi paketi. Tebrikler, koy vergiyi denk bütçe olsun.” dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ünlü İngiliz futbolcu Jack Grealish, Türk modele kancayı taktı Taciz girişiminde bulunan şahıslar mahalleliler tarafından bıçaklandı Kafede yabancı isimleri eleştiren Sarıgül'e bir vatandaşın sorusu beklemediği yerden geldi. Çekya'da sürpriz faiz artışı