Vatandaştan akepe'li vekile tepki: ''Satmadık yer bırakmadınız, bitirdiniz. Siz de hiç mi Allah korkusu yok?"

4245 izlenme 06 Temmuz 2020
Reklamlar
Konya'nın Ilgın ilçesi Çavuşcugöl Mahallesi'nde yeni bir kömür madeni için Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla acele kamulaştırma kararı çıkarılmasına bölge halkı isyan etmişti. Kendisi de Çavuşcugöl'de doğup büyüyen Akepe Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ve Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş tepkilerin ardından köy meydanında bölge sakinleriyle bir araya geldi. 
Köylülerin taleplerini dinleyen ikili "Sizi ne dinleyeceğim, memlekette satmadık yer bırakmadınız, bitirdiniz. Siz de hiç mi Allah korkusu yok?" tepkisiyle karşılaşınca,  kendisine tepki gösteren yaşlı adama, "Köyü satan şerefsizdir. Köyü sattı diyen de şerefsizdir. Ben böyle terbiyesizlik görmedim" diyerek azarladı.
Akepe'li vekil o anları cep telefonu ile kayıt altına alan vatandaşa  "Sen de çekme kardeşim" diyerek tepki gösterdi

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Deutsche Bank'tan analiz Bahçeli'yi utandıracak görüntüler. Feyzioğlu: 'Nuriye ile Semih'i evlat edinecek sempati içinde olmamı kimse beklemesin' Akp genel başkanı, özgürlüklerde sessiz bir devrime imza attıklarını ileri sürdü