All News
11 Ocak 2022 ( 933 izlenme )
Reklamlar

Valilikten itiraf: 15 Temmuz’da zimmet kaydı tutmadan silah dağıttık!

Ankara Valiliği, Hürriyet'te yayımlanan, Mustafa Maraş isimli şahsın MP5 model bir makineli tabanca ile cinayet işlediğini ve silahın 15 Temmuz’da emniyet tarafından dağıtıldığını içeren habere ilişkin açıklamada bulundu.

15 Temmuz gecesi Ankara İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan’ın sorumluları beklenmeden İl Emniyet Müdürlüğü’nün silah depolarının kapılarının kırılarak uzun namlulu silahların ve mühimmatının personele dağıtılması emrini verdiğinin belirtildiği açıklamada, 15 Temmuz gecesi yapılan silah ve mühimmat dağıtımı şöyle anlatıldı:

“Bu talimat doğrultusunda sadece Ankara Emniyet Müdürlüğü mensuplarına personelin kimliği kontrol edildikten sonra yazılı olarak zimmet kaydı tutulmaksızın silahmühimmat dağıtımı yapılmıştır. Emniyet Müdürlüğünün deposunda bulunan silahlara ilave olarak Emniyet Genel Müdürlüğü’nden kamyon ile gönderilen silah ve mühimmatta aynı yöntemle dağıtılmıştır. Dağıtım işlemleri, uçak, helikopter ve zırhlı araçların silahlı saldırıları altında; elektrikleri kesilmiş, su boruları patladığı için su dolan alanlarda yapılmıştır. Bu durum, tutanaklarla tespit edilmiştir. 


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Annesiyle konuştuğu için dayak yiyen asker hayatını kaybetti O SÖZLER DIŞ BASINDA.. DÜNYAYA REZİL OLDUK Çok Önemli Ve Dikkat Çeken Çağrılar Cumhuriyet Gazetesi davasında Büyük skandal. İktidar gazeteleri mahkeme kararını dava bitmeden açıkladı